Tak, tak. To ten sam Gikiewicz co nie chcial na testy do Szczecina przyjechac tylko od razu kontrakt podpisac. Z perspektywy czasu mozna zalowac tej decyzji, aczkolwiek takiego czlowieka nie chcialbym w swojej druzynie.
E tam gadanie,Dżop lubi czasami zajebac jakiegos babola,jednak obojętnie do której drużyny tej śmiesznej ligi by nie dołączył by był bardzo dużym wzmocnieniem.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/06/2010 19:16
Miałem nadzieje, że chociaż Start Otwock powalczy z tym Kolejarzem. Niestety kolejna drużyna z Podkarpacia. Może będą wyjazdy w lato do Stróża i Nieciecznej to połączy się te wyjazdy z wakacjami w Bieszczadach hehe
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 10/06/2010 10:21
Kierując sie suchymi nazwami drużyn (nikogo rzecz jasna nie lekceważę) toż to była by żenada i chyba jakaś trwoga gdybyśmy nie uzyskali awansu z tej ligi. Ekstrawagancja i jej egzotyka wręcz kreuje nas na liderów i głównych kandydatów do promocji do najwyższej ligi. Jedyny mankament to gro wyjazdów na południe, w szczególności na płd-wsch.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 10/06/2010 11:13
Należy dodać jeszcze coś, z czym sobie nie poradziliśmy w zeszłym sezonie - grę w roli faworyta. Teraz ciśnienie będzie jeszcze większe, bo najsilniejsze ekipy awansowały do Ekstraklasy. W 1 lidze zostanie już tylko jedna "dobra marka", dlatego wszystkie ogórki będą się na nas spinać podwójnie. Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie nie powtórzą się sytuacje z Kluczborkami, Motorami i Dolcanami, gdzie wystarczyło, że rywal dobrze pobiegał i już miał nas na widelcu.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Należy dodać jeszcze coś, z czym sobie nie poradziliśmy w zeszłym sezonie - grę w roli faworyta. Teraz ciśnienie będzie jeszcze większe, bo najsilniejsze ekipy awansowały do Ekstraklasy. W 1 lidze zostanie już tylko jedna "dobra marka", dlatego wszystkie ogórki będą się na nas spinać podwójnie. Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie nie powtórzą się sytuacje z Kluczborkami, Motorami i Dolcanami, gdzie wystarczyło, że rywal dobrze pobiegał i już miał nas na widelcu.
GKS masz na myśli-który pewnie włączy sie o awans, staja na nogi zarówno finansowo jak i sportowo. Ja sam innego rywala nie widzę (choć ciekaw jak sprawa potoczy sie z ŁKS). My po prostu jesteśmy skazani na awans i juz tylko sami możemy to spierdolić.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
II ligi kibicowsko są ciekawsze niż ta Nasza z Niecieczą na czele
lol. Mógłbyś rozwinąć swoją myśl
Chodzi o to, ze w II lidze zachodniej graja druzyny gdzie lepiej by bylo pojechac na wyjazd i maja wiekszy potencjal kibicowski od 3/4 I ligi
np.:
zawisza bydgoszcz, elana toruń, gks tychy, zaglebie sosnowiec czy chocby wyjazd do zielonej ;]
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 11/06/2010 14:00
Jechać trzeba wszędzie!!!Tego w tym sezonie zabrakło niestety,ale w tym trzeba się poprawić.
Trzeba zaliczać wszystkie te wioski bo mam nadzieję,że już nie będzie więcej okazji żeby jechać do danych miejscowości
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
W poniedziałek w klubie ma też się pojawić szkoleniowiec Leszek Ojrzyński. - Jest on najpoważniejszym kandydatem do objęcia posady trenera u nas - przyznaje prezes Odry. Do tej roli pretenduje też Czech Pavel Malura (prowadził Pogoń Szczecin w sezonie 2004/05).
Taka o ciekawostka z 90minut.pl
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 11/06/2010 20:25
Terminy kolejek I ligi w sezonie 2010/2011
1. kolejka - 31 lipca-1 sierpnia
2. kolejka - 7-8 sierpnia
3. kolejka - 14-15 sierpnia
4. kolejka - 21-22 sierpnia
5. kolejka - 28-29 sierpnia
6. kolejka - 4-5 września
7. kolejka - 11-12 września
8. kolejka - 18-19 września
9. kolejka - 25-26 września
10. kolejka - 2-3 października
11. kolejka - 9-10 października
12. kolejka - 16-17 października
13. kolejka - 23-24 października
14. kolejka - 30-31 października
15. kolejka - 6-7 listopada
16. kolejka - 13-14 listopada
17. kolejka - 20-21 listopada
18. kolejka - 5-6 marca
19. kolejka - 12-13 marca
20. kolejka - 19-20 marca
21. kolejka - 26-27 marca
22. kolejka - 2-3 kwietnia
23. kolejka - 9-10 kwietnia
24. kolejka - 16-17 kwietnia
25. kolejka - 23 kwietnia
26. kolejka - 30 kwietnia-1 maja
27. kolejka - 7-8 maja
28. kolejka - 11 maja
29. kolejka - 14-15 maja
30. kolejka - 21-22 maja
31. kolejka - 25 maja
32. kolejka - 28-29 maja
33. kolejka - 4 czerwca
34. kolejka - 11 czerwca
II ligi kibicowsko są ciekawsze niż ta Nasza z Niecieczą na czele
lol. Mógłbyś rozwinąć swoją myśl
Chodzi o to, ze w II lidze zachodniej graja druzyny gdzie lepiej by bylo pojechac na wyjazd i maja wiekszy potencjal kibicowski od 3/4 I ligi
np.:
zawisza bydgoszcz, elana toruń, gks tychy, zaglebie sosnowiec czy chocby wyjazd do zielonej ;]
Tak właśnie myślałem, wielcy wyjazdowicze do Gorzowa i Świnoujścia. Za moich czasów jeździliśmy do Mielca, Lublina, Tarnobrzegu i nikt nie kwękał.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.