Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 01/06/2010 22:50
Pisałem już wyżej, że jest tam Pogoń Szczecin. I co gorsza to może nie być ich pisak bo wisiała taka flaga u nas. Ale nie chcę nakręcać tematu bo te łajzy też to czytają.
Osobiście uważam, że temat tych pajacy powinien raz a dobrze zostać przez nas zakończony w wiadomy sposób.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 01/06/2010 23:24
Nie ma co debatowac nad ta flaga na maszt, wystarczy podejsc pod Urzad Miejski i zobaczyc taka flage, nie wisiala na stadionie, a skad ja maja to malo wazne. Pewnie w Tesco kupili hehe
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 01/06/2010 23:42
Pogoń Szczecin widac na fladze...zreszta problem,kupic flage na allegro i wydrukowac nazwe klubu,zreszta ewidentnie widać ze to flaga na maszt, a ci sie jeszcze tym chwalą, caly jebany stilon
edit:
Cos pewnie na wzor tego znalezli FLAGA eee a my swoje!! ..``Na ulicy mysliborskiej...``
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
identyczną flage swego czasu bez problemów mozna było kupic na rogu Farnej i Korsarzy w sklepiku z pamiątkami, także kamieniarzom gratulujemy pomysłowości
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 1 czerwca 2010, 23:57 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Napinacze, na każdym kroku próbują dorównać wielkiemu Szczecinowi. Ciekawe, że jakoś 3 miesiące temu jechałem przez Gorzów, w koszulce Pogoni i nikt nie zwrócił uwagi, było nas łącznie 4. Widać kompleks Szczecina się kłania, ale cóż, te typy tak mają, zacytuje tutaj tekst który wpadł mi w ucho :
otóż chłopaki się troche zagubili, to coś takiego jak być pełnoletnim i zacząć jarać szlugi, ogólnie temat stilonu uważam za zakończony, bo to nie problem pojechać 110 km, zakupić co trzeba i wywiesić na płocie. Ciekaw jestem co zaprezentujecie chłopaczki w przyszłym sezonie, i czy chociaż w połowie zjawicie się w takiej liczbie jak my u was. W każdym razie, kończe swoją wypowiedź, bo temat stilonu na naszym forum to pochlebstwo, Dobranoc.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 02/06/2010 00:14
na "kibice.net/forum" (przepraszam) napisano, ze to flaga FC Ciechocinek. ktos moze cos wiecej na ten temat? (to nie prowokacja tylko ciekawosc) aha i ze "skrojona" na meczu z Darzborem ...
na "kibice.net/forum" (przepraszam) napisano, ze to flaga FC Ciechocinek. ktos moze cos wiecej na ten temat? (to nie prowokacja tylko ciekawosc) aha i ze "skrojona" na meczu z Darzborem ...
Hehe normalnie brak słów... Co to jest FC Ciechocinek
Pisałem już wyżej, że jest tam Pogoń Szczecin. I co gorsza to może nie być ich pisak bo wisiała taka flaga u nas. Ale nie chcę nakręcać tematu bo te łajzy też to czytają.
Osobiście uważam, że temat tych pajacy powinien raz a dobrze zostać przez nas zakończony w wiadomy sposób.
Gdzie i kiedy ją widziałes...
Kiedy był ten mecz, tak z ciekawośći, w którym "skroili" flagę z masztu...
A propo Darzboru... Po Naszym pamiętnym meczu w Szczecinku
"Kibiceeeeeee.net... Na chuj mam jechać na wyjazd..." Nie ma co lamentować nad "stratą" kiedy to nie nasza flaga hehe... Niech pokażą fotę na jakim meczu kiedykolwiek wisiała
Tyle ode mnie w tym temacie Dobranoc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.