Tarnów czy Nowy Sącz jeden pies. Gdziekolwiek będą grać, to i tak daleko i rywal z dupy. Chciałem zaznaczyć, że kandydaci do awansu z II Ligi Wschodniej nie będą zbyt atrakcyjni kibicowsko (LKS i Kolejarz)i. Nadal liczę, że Resovia wejdzie przynajmniej z 2 miejsca.
FCWK? Co Cię śmieszy tak w moim poście. Gdybyś się interesował sytuacją w niższych ligach, to byś wiedział o co mi chodziło. Rozumiem, że w Polkowicach będziesz tak jak i np. w Radzionkowie itd.
Ostatnio edytowany przez: Rch., 30 maja 2010, 22:25 [1 raz(y)]
. Takie drużyny jak LKS Nieciecza i Kolejarz Stróże nawet stadionów nie mają na miarę I Ligi, więc pewnie albo brak licencji albo będą grać w pobliskim Tarnowie.
Nieciecza OK, ale Stróże koło Tarnowa ? Mocne
Stróże to wiocha 10minut drogi z Nowego Sącza i jak awansują, to na 90% zagrają na Sandecji.
Tarnów czy Nowy Sącz jeden pies. Gdziekolwiek będą grać, to i tak daleko i rywal z dupy. Chciałem zaznaczyć, że kandydaci do awansu z II Ligi Wschodniej nie będą zbyt atrakcyjni kibicowsko (LKS i Kolejarz)i. Nadal liczę, że Resovia wejdzie przynajmniej z 2 miejsca.
FCWK? Co Cię śmieszy tak w moim poście. Gdybyś się interesował sytuacją w niższych ligach, to byś wiedział o co mi chodziło. Rozumiem, że w Polkowicach będziesz tak jak i np. w Radzionkowie itd.
Wyjazd do Polkowic nie będzie taki zły. Nie jest tak daleko i możemy pojechać tam w dobrej liczbie, ale jednak Zawisza byłby lepszą opcją
Odnośnie drużyn ze wschodniej grupy to mam nadzieje, że Resovia jednak wejdzie, a jak nie oni to chociaż Świt, będzie opcja na melanż z Legią przed i po meczu. Takie drużyny jak LKS Nieciecza i Kolejarz Stróże nawet stadionów nie mają na miarę I Ligi, więc pewnie albo brak licencji albo będą grać w pobliskim Tarnowie.
W Polkowicach juz raz bylismy, w ok. 250 osob, na meczu z Lubinkami, calkiem sympatyczny sektor gosci jak i stadion.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.