eh ci ludzie. Jak nie płaci to do sadu po alimenty a nie do faktu! choc pewnie za taki artykul zarobek tez bardzo godny jest. w sumie ciekawie ile fakt placi tego typu ludziom.
Szkoda, że Górnik w końcówce doprowadził do remisu, w poniedziałek szansa na odrobienie 2 punktów do żaboli. Wracajcie do ekstraklasy - tutaj Wasze miejsce.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 10/10/2009 16:55
No szkoda, że ŁKS mimo tego, że powinien wygrać różnicą trzech bramek zremisował. Widzew na szczęście przegrał. Tylko jak to zwykło być Pogoń gdy kolejka jest "pod nas" nie potrafi tego wykorzystać, oby teraz było inaczej
No szkoda, że ŁKS mimo tego, że powinien wygrać różnicą trzech bramek zremisował. Widzew na szczęście przegrał. Tylko jak to zwykło być Pogoń gdy kolejka jest "pod nas" nie potrafi tego wykorzystać, oby teraz było inaczej
Wyniki marzenia. Górnik pokazuje po raz kolejny,że pchany jest na siłe.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Piękna kolejka, w ogóle cały dzień piękny!
Nawet reprezentacja mi humoru już nie popsuje
W tym ostatnim mam ambiwalentne odczucia-ale świadom jestem co można zyskać,więc mimo że to kontrowersyjne,trzymam kciuki za Czechów. Aby nie pozostała nić złudzeń.Tak czy siak mecz sobie odpuściłem,bo po co oglądać coś,co jaki wynik by nia padł to będzie źle.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.