W Łęcznej na razie nie podpisali umowy z Bogdanką, ich głównym sponsorem. Pewnie skończy się jak z Koroną rok temu co też mieli nie wystartować.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Nie ma odpowiedniego tematu aby wkleić tego Twittera , Baniaka.. Więc odrazu sorki.. Lubiłem i szanowałem Baniaka , ale po Jego wpisach mam go centralnie w dupie.. ............. ..........
Kolejny Cweleban!!!!
E tam, nie każdy musi wszystkich od razu nienawidzić. Gorzej gdyby to napisał np. o cracovii.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/06/2016 08:52
Przecież sformułowanie "Ukochany Lech" odnosi się tutaj do kibiców Lecha, którzy swojego ukochanego Lecha zmuszeni będą oglądać w TV.
"Szkoda prawdziwych kibiców Lecha, których uważam za jednych z najlepszych, nie tylko w Polsce. Przez kilku matołków, będą musieli oglądać swojego ukochanego Lecha, przed TV z butelką lecha w ręce."
Nie ma odpowiedniego tematu aby wkleić tego Twittera , Baniaka.. Więc odrazu sorki.. Lubiłem i szanowałem Baniaka , ale po Jego wpisach mam go centralnie w dupie.. ............. ..........
Kolejny Cweleban!!!!
Jak nie ma odpowiedniego tematu to proponuje założyć... nie dość, że będzie bardzo popularny to jeszcze jak się zrobi listę takich osób znienawidzonych to pewnie nie długo dobijemy do setki ;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756688424 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.