"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/05/2010 22:39
Ta Flota to istny fenomen-z czołowej piątki w lidze w dwumeczu nie wygrał z nimi ani Widzew, ani Górnik ani ŁKS ani my, tylko Sandecja,ale w Świnoujściu zebrała baty 3-0. Nemec, ten trener robi na mnie wielkie wrażenie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/05/2010 22:51
Wydaje mi sie ze Nemec mial czas zeby zrobic w Swinoujsciu druzyne i gdy odejda z niej wyrozniajacy sie gracze to Flote i tak stac na walke z najlepszymi.Takiego czasu potrzebuje tez Mandrysz aby zbudowac silna druzyne ktora bedzie wstanie walczyc z najlepszymi w kraju
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ten mecz pokazał mi jeszcze coś oprócz tego, że Widzew ma wielką przewagę nad innymi zespołami 1 ligi. Mianowicie śpiew kibiców Sandecji. Śpiewali do końca, mimo takiego pogromu. A u nas gdy przegrywaliśmy 0:2 z Górnikiem mało kto śpiewał...
Ostatnio edytowany przez: PS., 16 maja 2010, 19:46 [1 raz(y)]
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Z II Ligi - Zachód
Ruch Radzionków 63p (Raczej pewny)
Górnik Polkowice 57p
Zagłębie Sosnowiec 54p
Zawisza Bydgoszcz 53p
(pod względem kibicowskim na pewno Zagłębie i Zawisza byłaby najlepszą opcją, ale i tak nie będzie najgorzej jak wejdzie Ruch i Górnik w porównaniu do Wschodniej II Ligi)
Z II Ligi - Wschód
LKS Nieciecza 58p (Wieś, która ma niespełna 1 tyś mieszkańców na północ od Tarnowa i żadnych większych sukcesów)
Kolejarz Stróże 53p (Wieś, która ma niespełna 2 tyś mieszkańców na południe od Tarnowa i żadnych większych sukcesów)
Resovia Rzeszów 52p (1 mecz zaległy)
Okocimski KS Brzesko 52p (Miejscowość między Krakowem a Tarnowem)
Świt Nowy Dwór Mazowiecki 51p
Nie ma, co tu komentować zespoły bardzo egzotyczne (1,2,4). Mam nadzieje, że Resovia zepchnie jedną z tych 2 drużyn i wejdzie do 1 ligi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.