"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 03/04/2010 17:50
No i sprawa jest myślę jasna,wchodzą do ekstraklasy dwie drużyny Łódzkie.Widzewowi się należy zdecydowanie poziomem gry przebijają każdą drużynę w naszej miernej lidze,a eŁKaeSowi należy się jeszcze bardziej za to,że w przerwie zimowej byli w najgorszej sytuacji,nikt nie wiedział co dalej z klubem,a zawodnicy wychodzą i zapierdalają wiedzą o co grają i gryzą trawę.
i bardzo dobrze. bo jeszcze co niektórzy nadal będą sie łudzić. łks, wyszydzany i wyśmiewany,skreślany przez wszystkich bankrut pokazuje charakter i żałość tej tragicznej ligi. i mają u mnie zajebistego plusa, wystarczą checi i ambicja, czego brakuje naszym zafajdanym piłkarzykom.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 04/04/2010 05:41
Były piłkarz między innymi Pogoni Szczecin, Arki Gdynia i Cracovii Krzysztof Przytuła powrócił do klubu, którego jest wychowankiem - Hutnika Kraków - poinformował portal sportowetempo.pl.
Przytuła wystąpił w meczu 21. kolejki III ligi małopolsko-świętokrzyskiej, w którym Hutnik przegrał u siebie z Kmitą Zabierzów 1-2 (1-0). 32-letni Przytuła podjął niedawno decyzję o zakończeniu kariery, ale po uzyskaniu przez Hutnika Kraków trzecioligowej licencji, zdecydował się na występy w tym zespole.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
- Chłopcy zadecydowali, że nie wyjdą na trening - mówi Jaromir Wieprzęć, piłkarz i drugi trener stalowowolskiego zespołu. - Chodziło o to, by zwrócić uwagę na problem. Moje zapewnienia i zapewnienia trenera Janusza Białka, że zaległości zostaną im w końcu wypłacone i żeby wykazali jeszcze trochę cierpliwości, nie przyniosły już skutku, zawodnikom ta cierpliwość się skończyła. Chcą przez swój protest zwrócić uwagę ludzi postawionych wyżej w klubie niż ja czy trener Białek. I dostać przynajmniej część zaległych pieniędzy, nie wiem, może ewentualnie na raty.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
10 tysięcy złotych klub zapłaci za zdarzenia z 12 marca podczas spotkania z Flotą Świnoujście. Wydział Dyscypliny ukarał Pogoń za brak należytej kontroli osobistej kibiców zarówno gości jak i gospodarzy, co pozwoliło na odpalenie rac świetlnych i lamp stroboskopowych oraz wywieszenie transparentów o treści niezwiązanej z meczem.
Dotkliwsza kara, 15 tysięcy złotych, spadła na klub po meczu z Zagłębiem Sosnowiec. Główne powody: to odpalenie petard, świec dymnych i rac świetlnych, nadmiar rzuconych serpentyn (co opóźniło wznowienie gry). Za wybitnie chuligańskie i niedopuszczalne uznano rzucanie przedmiotami w zawodników.
Kara została zaostrzona ze względu na recydywę, gdyż klub został w tym sezonie ukarany już sześć razy.
W przypadku powtórzenia się podobnych przypadków w kolejnych meczach Wydział Dyscypliny może orzec w stosunku do Pogoni zakaz rozgrywania meczów z udziałem publiczności na części lub całym stadionie.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/04/2010 17:25
Nie wierzę w te przepisy... Kary za: "wywieszenie transparentów o treści niezwiązanej z meczem" i "nadmiar rzuconych serpentyn" Z tymi serpentynami to myślałem że żart! Recydywa...
pzpn, pzpn...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.