Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/04/2015 17:07
Gdybym był kibicem Zawiszy to nakręcałbym wszystkich ludzi jakich znam żeby szli na następny mecz bo piłkarzom należy się szacunek. W ogóle można im zazdrościć bo sezon mają wiele ciekawszy od tego w naszym wykonaniu - bezbarwnego. Tam są teraz emocje
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/04/2015 17:15
Wiedziałem że od razu będą docinki. Po prostu my mając taki dorobek punktowy na jesień zapewne już byśmy się żegnali z ligą. Dlatego szacunek dla nich ale kibicować im nie zamierzam bo są mi obojętni.
Ja chyba bym wolała porażkę Podbeskidzia...bo Wisła to, moim zdaniem pod rządami Moskala gra dużo lepszą piłkę i oni napewno wejdą do 8 . Natomiast z drugiej strony ,może nie warto patrzeć na innych? hmm, w sumie jeżeli sami nie wygramy tych 2 najbliższych meczów ,to patrzenie na rywali nic nam nie daje...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756688132 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.