Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 14/03/2010 22:23
a ja od początku twierdzę, że nie ma co się tak pocić na ten awans do ekstraklasy teraz! po pierwsze i najważniejsze, to nasza tak wysoka pozycja w tabeli, nie jest adekwatna do poziomu sportowego! to tylko zasługa tego, że ta liga jest tak bardzo chujowa, że jesteśmy tak wysoko! przypomnijcie sobie ile w poprzedniej rundzie nie wygraliśmy ważnych meczów, ile ważnych punktów się pogubiło i co? i jesteśmy tak wysoko! poza tym, jak sami wypisujecie w innych tematach dużo kibicowsko jeszcze przed nami, chodzi mi o doping. ludzie muszą się nauczyć, jak trzeba na piekle funkcjonować, a do tego jeszcze daleka droga.... mimo tego, ze zrobiliśmy znaczący postęp, w głównej mierze dzięki zaangażowaniu wielu osób, jest jeszcze wiele do zrobienia i nawet gdyby te osoby się pomnożyły, to i tak bez samoogarnięcia się innych nic z tego nie będzie! jestem na prawdę pełen podziwu dla gniazdowych, że wciąż im się tak mocno chce! wiec kurwa ludzie doceńcie ich wysiłek, za który im kurwa nikt nie płaci i zrozumcie to, że wszystkie komendy z gniazda muszą być wykonywane z automatu, a śpiewa się kurwa z całej siły, a nie mruczy pod nosem. wkurwia mnie to, że każdy patrzy na innych jak oni śpiewają i się poziomem dopasowują do reszty. pierdol to, że ktoś zamula a sam dawaj z siebie wszystko! za tobą pójdzie ktoś inny, za nim ktoś jeszcze i w końcu osiągniemy tą miazgę, o której przecież tak wszyscy marzymy! trochę zboczyłem z tematu, no ale już trudno.
pzdr!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 21/03/2010 12:14
Sami sie napalacie na ten awans przed startem ligi byly inne załozenia niz sa teraz ale i tak kazdy sie cieszył z walki o srodek tabeli...owszem tez w niego wierze ale jak sie nie uda to trudno poczekac mozna jeszcze rok
dwie rzeczy-potrafilismy wygrać ważne mecze-chocby na trudnym terenie w Płocku, na Warcie, w Zabrzu. Dwa- ci co piszą ze to początek rundy zapominają że dwie kolejki zostały już rozegrane na jesień. u siebie mamy tylko 4 mecze, na wyjezdzie dwa razy tyle. czas by sie ogranąć ,ablo zmienimy motto i walczymy tylko o jak najwyzszą lakate,skoro zawodników przerosła presja i nie potrafią sprostać zadaniu. Nikt nie bedzie miał wtedy nikomu za złe. Rozpędzili sie niektórzy z tym awansem i sami narobilismy sobie bigosu. Bez tych dziwnych deklaracji nikt by sie tu nie produkował z jakims awansem. Szczerze-kiedys napisałęm ze musimy zacząć płacic frycowa jako beniaminek. I teraz jest ten czas.
ps-nie wiem jak Wam ,ale mi jest z deka wstyd że taki łks-niby bankrut-wiekszosc z Was juz ich skreślała.bez kasy,bez przygotowan walczy, a nasi piłkarzyki majac zapewnione wszystko robią nas w chuja. Bo można wierzyc trzeba kibicowac,ale nie wolno być ślepym na pewne zachowania. I na koniec-Bojarski i Klatt-ja chłodni ich żegnam. Nie za to co u nas graja tylko za całokształt. Bylem przeciwko nim i to sie sprawdza w 100%. Czytałem co pisali goscie z Nowego Sącza-mieli niezłą polekwe z nich szczególnie wywracającego sie o włąsne nogi Bojara. Ja takich grajków nie bede akceptował w Pogoni-niewazne juz czy awans bedzie czy nie.
Ostatnio edytowany przez: nowa od nowa, 21 marca 2010, 13:03 [1 raz(y)]
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 25/03/2010 16:50
Na testach w I-ligowym Łódzkim Klubie Sportowym przebywa Jamajczyk Zaheer Bell. 25-letni napastnik posiadający amerykańskie obywatelstwo przed rozpoczęciem rundy wiosennej był sprawdzany w Pogoni Szczecin, ale "Portowcy" nie byli nim zachwyceni.
Bell uczestniczył w dzisiejszych zajęciach drużyny Grzegorza Wesołowskiego. - Zostanie z nami do końca tygodnia. Zobaczymy, jak będzie się prezentował - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" szkoleniowiec ŁKS-u.
Kilka dni temu klub z Łodzi informował, że do zespołu już nikt nie dołączy. Jednak Wesołowski stwierdził, że skoro jest okazja, by sprawdzić kolejnego zawodnika, to warto z niej skorzystać.
W czwartek nie trenował z jego drużyną Vahan Gevorgyan, który narzeka na drobny uraz nogi. - W niedzielę powinien zagrać z GKS-em - przekonywał Wesołowski.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 26/03/2010 19:52
szkoda ze Nwaogu musial zejsc, ale wazne ze strzelil. Flota nastawiona na kontry potrafi sie bronic, pokazali to w meczu z nami, mam nadzieje ze i Gornikowi nie pozwola strzelic. Do boju Wyspiarze!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.