Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/04/2014 09:59
Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Jeśli chcemy zająć te 4 miejsce trzeba wygrać z Widzewem i liczyć, że Zawisza wygra z Ruchem. A coś mi mocno śmierdzi remisem w tym meczu, dzięki któremuRuch utrzyma 4 miejsce, a Zawisza ósemkę. Bo na potknięcie Wisły z Podbeskidziem to chyba nie ma co liczyć...
K***a, jeden błąd w 92 minucie meczu...
Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Jeśli chcemy zająć te 4 miejsce trzeba wygrać z Widzewem i liczyć, że Zawisza wygra z Ruchem. A coś mi mocno śmierdzi remisem w tym meczu, dzięki któremuRuch utrzyma 4 miejsce, a Zawisza ósemkę. Bo na potknięcie Wisły z Podbeskidziem to chyba nie ma co liczyć...
Tym bardziej, ze w calym meczu bylismy druzyna duza lepsza.
Wystarczy spojrzec na statystyki...
Taka strata punktow boli najbardziej (przynajmniej mnie).
No ale coz.
Nie my pierwsi i ostatni tracimy glupio punkty.
[cytat=Prw]Tak właśnie patrzę na tabelę i stwierdzam, że tak niemiłosiernie spierdoliliśmy sobie sytuację tracąc tą bramkę w Gliwicach, że to masakra.
Analiza szans zespołów po 29 kolejce
http://www.90minut.pl/news/231/news2310379-Analiza-T-Mobile-Ekstraklasy-po-29-kolejce.html
Myśle że mamy szanse nawet na 3 miejsce. Wygrywamy z Widzewem, Wisła remisuje lub przegrywa z Podbeskidziem a Ruch dostaje w czapkę z Zawiszą i 3 miejsce nasze
Ostatnio edytowany przez: zuczek, 8 kwietnia 2014, 10:29 [3 raz(y)]
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
W sobotę "Kolejorz" w efektownym stylu rozbił Jagiellonię Białystok 6:1. Kibice Lecha zaprezentowali kartoniadę z hasłem "Kolejorz w końcu" odpali" okraszoną racami.
Odpalenie pirotechniki jest jednak niedozwolone na polskich obiektach. W związku z tym policja domaga się zamknięcia obiektu przy Bułgarskiej na najbliższy mecz.
Niestety wg. obecnego terminarza byłby to mecz z nami... Oby się udało na czwarte miejsce wskoczyć
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/04/2014 19:48
Zawisza widać w gazie , może to i dobrze przed meczem z Ruchem. Chociaż bardziej ciekawi mnie mecz Wisła -Podbeskidzie. Wisła obecnie dołuje a Podbeskidzie ostro walczy. Jednak Najważniejsze aby Pogoń wygrała z Widzewem.
Zawisza widać w gazie , może to i dobrze przed meczem z Ruchem. Chociaż bardziej ciekawi mnie mecz Wisła -Podbeskidzie. Wisła obecnie dołuje a Podbeskidzie ostro walczy. Jednak Najważniejsze aby Pogoń wygrała z Widzewem.
Zawisza 3 dni po meczu z Ruchem gra rewanż o wejście do finału PP i ma duże szanse .W meczu sobotnim z Ruchem raczej nóg sobie nie będą łamać .Tutaj śmierdzi remisem ,natomiast Wisła dołuje a górale walczą o każdy punkt i tutaj remis jest jak najbardziej realny.Wystarczyło pograć piłką w Gliwicach zamiast wdawać się w kopaninę ,i nie byłoby żadnych niedomówień i liczenia na inne wyniki .
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/04/2014 20:16
No zobaczymy. Jeżeli tak to może rozwiązać nasze problemy głównie w defensywie bo jest uniwersalny. Jak długi ma to być kontrakt i kiedy finalizacja? Oby przed meczami w grupie mistrzowskiej.
Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że Wisła ma łatwiejsze zadanie, jednak zagłębiając się w kadrę Smudy widzimy, że wystarczyło mu akurat 11 zawodników z pierwszego zespołu, żeby złożyć 11 na mecz z Podbeskidziem, reszta czyli rezerwowi to głownie reprezentanci 3 ligi. Plaga kontuzji oraz kartek dopadła Franka.
(Mała anegdota: Kiedyś po meczu z Lechem, poszliśmy z kolesiami pod szatnie aby zebrać trochę autografów. Trenerem Lecha był Smuda. Gdy tak sobie czekaliśmy pod szatnią na zawodników w pewnym momencie wyszedł Smuda a że był wśród nas "jeden co się niczego nie bał" to mówi dawajcie pogadamy z Frankiem zaczyna wołać:
- Panie Franku, Panie Franku!
Na to obraca się Smuda, przeciera nos z gila i mówi:
- Nie jestem kurwa Franek, dzieciaku!
Co za huj )
Co do meczu Ruchu z Zawiszą to będzie to na pewno bardzo ciekawe spotkanie i wydaje mi się, że Zawisza może to wygrać.
Dlatego też 3 miejsce na koniec rundy zasadniczej jak najbardziej realne... a jeszcze jeden mały szczegół, trzeba wygrać z Żydzewem.
Ostatnio edytowany przez: szymonek007, 11 kwietnia 2014, 13:47 [1 raz(y)]
No zobaczymy. Jeżeli tak to może rozwiązać nasze problemy głównie w defensywie bo jest uniwersalny. Jak długi ma to być kontrakt i kiedy finalizacja? Oby przed meczami w grupie mistrzowskiej.
Nie da rady,jak już to od nowego sezonu . Byłaby taka możliwość ale rumuni musieliby by mu wypłacić wszystkie zaległe pieniądze co jest niemożliwe .Teraz będą prawne przepychanki z FIFA w tle.
Nie da rady,jak już to od nowego sezonu . Byłaby taka możliwość ale rumuni musieliby by mu wypłacić wszystkie zaległe pieniądze co jest niemożliwe .Teraz będą prawne przepychanki z FIFA w tle.
Jezeli kontrakt zostanie rozwiazany z winy klubu, to tylko czekac na certyfikat, a pieniadze moga zostac i pewnie tak bedzie w pozniejszym czasie, dzieki temu nie musi czekac na okienko transferowe zeby podpisac umowe z nowym klubem. A o tym czy kontrakt moze zostac rozwiazany zdecyduje FIFA, bo zdaje sie, ze wypowiedzenie kontraktu przez pilkarza nie jest jednoznaczne z rozwiazaniem kontraktu (?).
Przecież nawet jakby podpisali kontrakt dzisiaj to Celebana nie można zgłosić do rozgrywek, więc dopiero od nowego sezonu będzie mógł grać.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756688235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.