Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 05/05/2006 23:07
Edson jest niezły, ale nie znakomity - kapitalny strzał i świetne podania, ale jego gra w obronie pozostawia bardzo wiele do życzenia, czasami daje się ogrywać jak dziecko. Wdowczyk będzie musiał przemyśleć, czy jego miejsce jest na lewej obronie, czy może gdzieś indziej (np. w środku drugiej linii z Surmą i Burkhardtem, oczywiście w systemie 4-5-1) - Choto i Ouattara zatrzymają większość krajowych rywali, ale z zagranicznymi może być krucho.
Swoją drogą Choto gra w Legii niesamowicie. A pamiętam jak dziś jego występy w Pogoni - przecież to była taka kaleka że głowa boli. Nie do wiary, że to ten sam zawodnik...
Dobrze się stało, że Legia zdobędzie to mistrzostwo (nie mam wątpliwości, że wygrają w Zabrzu) - bo na chwilę obecną jest to jedyna drużyna, która rokuje jakieś nadzieje na uniknięcie europejskiej kompromitacji. Może jeszcze nie jest to team pokroju Wisły sprzed paru lat, ale brakuje coraz mniej.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/05/2006 16:04
czemu?? Bełchatów całkiem nieźle gra na wiosne a Zagłębie jakby nie bylo zaczyna sie sypac: m.in. 2 przegrane w kiepskim stylu w finale Pucharu Polski. ten wynik akurat nie jest dziwny dla mnie. co innego wczoraj Korona
btw onet rules
Dla mnie cyrkiem jest takie podejście do sprawy, zawsze na około 4 kolejki przed końcem każdy wynik niezgodny z przewidywaniami choćby bukmacherów jest traktowany jako ustawiony. Nie mówię, że w polskiej lidze nie ma przekrętów i że w tym wypadku też tak nie było ale każdy mecz podejrzewac o ustawiony to już paranoja.
Wygrana z Zagłębiem jest niespodzianką, no ale proszę Cię doszukiwać się czegoś bo bramki strzelone w drugiej połowie?
Czy ja wiem czy taka kaleka? Choto grając w tamtej Pogoni był wyróżniającym się graczem... Niezle grał też Kosmalski, Biliński i z tego co pamiętam dużo walczył Kluzek.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756688157 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.