Ludzie ale Wy się sracie!!! Ja cała rundę wchodziłem na młynowym bilecie za dychę i zawsze wszedłem mimo 21lat ! a na małolata też nie wyglądam. Im więcej ludzi będzie chodzić tym mniejsze jest prawdopodobieństwo, że będą nas sprawdzać. Także wyluzujcie
Podczas dzisiejszego posiedzenia Związkowego Trybunału Piłkarskiego Polskiego Związku Piłki Nożnej w Warszawie rozpatrywane było odwołanie Pogoni Szczecin w związku z nałożoną karą za zachowanie jej kibiców podczas meczu ligowego z ŁKS-em.
- Trybunał Piłkarski uchylił wszelkie postanowienia orzeczenia Wydziału Dyscypliny PZPN z dnia 1 października 2009 roku. W związku z tym zarówno kara finansowa w wysokości 8 tys. zł, jak i nakaz rozegrania jednego meczu na własnym stadionie bez udziału publiczności zostały anulowane - powiedział dyrektor klubu Konrad Szczawiński.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 29/01/2010 12:15
Brazylijczykiem z polskim paszportem Batatą jest zainteresowany trener Mariusz Kuras. - Batata jest uniwersalnym piłkarzem i może być alternatywą na kilka pozycji - uważa bydgoski szkoleniowiec. - Chcemy mu się przyjrzeć, przede wszystkim jak wygląda fizycznie i czy jest w pełni wyleczony. Jeśli tak będzie, to jest prawdopodobne, że będzie zawodnikiem Zawiszy - dodaje.
Nie wiedziałem gdzie wkleić. Chyba najlepsze lata Batata ma już za sobą i nic z niego nie będzie.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Kontuzje go zjadły, jak na polskie warunki swego czasu dawał radę.
Dokladniej to runda wiosenna w II lidze w barwach Pogoni go dobila. Obroncy nie byli w stanie go zatrzymac, to tez nie patyczkowali sie z nim. Gdyby podczas tamtej przerwy Ptak go sprzedal do Grodziska za ten 1 mln zl, zrobilby znakomity interes, mialby kase na dalsze ustawianie spotkan, a i zawodnikowi pomoglby w rozwoju kariery.
Bramkarze: Radosław Janukiewicz, Krzysztof Pyskaty, Cezary Szybka.
Obrońcy: Łukasz Wróbel, Krzysztof Hrymowicz, Maciej Mysiak, Marcin Woźniak, Omar Jarun, Josef Petřík, Marcin Nowak.
Pomocnicy: Maksymilian Rogalski, Przemysław Pietruszka, Piotr Koman, Daniel Wólkiewicz, Robert Mandrysz, Tomasz Rydzak, Piotr Petasz, Tomasz Parzy, Dariusz Zawadzki, Marcin Juszczak.
Napastnicy: Olgierd Moskalewicz, Piotr Dziuba, Maciej Ropiejko, Mikołaj Lebedyński, Marcin Klatt, Marcin Bojarski, Zaheer Bell, Hubert Bylicki.
Szybka, Bylicki i Juszczak. Może Ci zawodnicy odrazu nie wskoczą do kadry I zespołu ale fajnie, że na obóz zabiera się najbardziej wyróżniających juniorów. Mogą się sporo nauczyć.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Nie, musisz wyłożyć dwie dyszki... Ja się w******** potężnie, zwłaszcza, że kasa teraz potrzebna. No ale cóż, jakoś trzeba przeboleć, bo meczów Pogonki nie odpuszczę na pewno.
Aż żal dupe sciska . . .
Ludzie ale Wy się sracie!!! Ja cała rundę wchodziłem na młynowym bilecie za dychę i zawsze wszedłem mimo 21lat ! a na małolata też nie wyglądam. Im więcej ludzi będzie chodzić tym mniejsze jest prawdopodobieństwo, że będą nas sprawdzać. Także wyluzujcie
Piszcie tak dalej, bo i tak nikt z klubu nie przegląda tego forum i na pewno nie zwróci uwagi ochronie, żeby zaczęła tego pilnować...
Wiadomo już, że do ŁKS-u na pół roku trafią z Wisły Kraków Łukasz Burliga i Krzysztof Mączyński. Dla tego drugiego będzie to powrót do Łodzi, bo przecież grał w ŁKS-ie w rundzie jesiennej.
- Jesteśmy umówieni z Wisłą, że obaj piłkarze wiosnę spędzą w Łodzi - mówi prezes Dariusz Gałązka. Według tej umowy Burliga i Mączyński mają pojawić się w Łodzi po zakończeniu zgrupowania Wisły w Turcji. Krakowianie wrócili do kraju w piątek, więc być może obaj pojawią się już dzisiaj na treningu ŁKS-u.
Jak tak dalej będa się wzmacniać, to bedą mogli stworzyć dwie równorzedne wyjściowe jedynastki. Nie podoba mi sie ten ŁKS.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.