Tylko Fojut winny jest bramki Kiko w innym temacie fajnie pokazał błąd ustawienia całej defensywy przy bramce dla Lecha - zatem nie wiem co czepiasz się na siłę. Poza tym co tu porównywać - ocena kibiców vs ocena zarządu
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/07/2015 22:55
Wiem, równie dobrze jak Ty, że nie tylko Fojut dał dupy przy straconej bramce. Ale uwypuklam to specjalnie, bo wiesz równie dobrze jak ja, że facet zagrał jeden mecz w Pogoni a jest fetowany jakby był gwiazdą ligi i na dodatek wychowankiem. Wiem, że obecna Pogoń cierpi na brak idoli ale może nie przesadzajmy. Stracili bramkę, facet był w to zamieszany i takie są fakty. Poczekajmy na następne spotkania.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/07/2015 23:23
Zagrał bardzo przyzwoite zawody, wydaje się być osobą, która ma cechy przywódcze, chłopak po części związany ze Szczecinem - rozumiem, że mamy gnoić go na dzień dobry Zbytnia gloryfikacja również niewskazana, jednak to jest po części "kwiat" sobotniego zwycięstwa - które "niestety" jest Tobie nie w smak, a wielu osobom mimo wszystko poprawiło mocno humor i daje nadzieje, że mimo słabych wyników w okresie przygotowawczym, nie będziemy chłopcami do bicia.
Zagrał bardzo przyzwoite zawody, wydaje się być osobą, która ma cechy przywódcze, chłopak po części związany ze Szczecinem - rozumiem, że mamy gnoić go na dzień dobry Zbytnia gloryfikacja również niewskazana, jednak to jest po części "kwiat" sobotniego zwycięstwa - które "niestety" jest Tobie nie w smak, a wielu osobom mimo wszystko poprawiło mocno humor i daje nadzieje, że mimo słabych wyników w okresie przygotowawczym, nie będziemy chłopcami do bicia.
Kończąc temat: nie mamy gnoić na dzień dobry ale i nie przeginać w drugą stronę, zwycięstwo z nimi zawsze jest mi w smak, nienawidzę jednak Michniewicza i doskonale wiesz o co mi chodziło, masz za długi staż żeby tego nie rozumieć. Pozdrawiam.
"Hitowy mecz 1 ligi nie zawiódł. Po emocjonujących 90 minutach zdecydowanie lepsza okazała się liderująca Wisła Płock, która wygrała u siebie 3:1 (1:1) z Zagłębiem Sosnowiec."
Brawo !
Dodatkowo, Mikołaj Lebedyński był strzelcem jednej z bramek.
Ponadto grali Rogalski,Kun,Bąk....a my nie mamy kim grać....bez komentarza.
27-letni napastnik Tomasz Chałas zimą najprawdopodobniej opuści Stomil Olsztyn. Piłkarz otrzymał wolną rękę w poszukiwaniu nowego klubu.
Chałas w rundzie jesiennej wystąpił w dziewięciu spotkaniach I ligi.
Z Niego już naprawdę nic nie będzie.. IV - liga to max możliwości...
Jego pobyt w Pogoni już był nieporozumieniem a samo zakontraktowanie tego patałacha skandalem. Drewniak z wybujałym ego bo ktoś kiedyś powiedział w Zniczu Pruszków że ma większy potencjał od Lewandowskiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.