Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/09/2014 18:44
Zarówno Dolcan jak i Pogoń to drużyny które zgromadziły w swoich meczach 13 pkt. Są to również drużyny których z pewnością remisy nie martwią. Wyczuwam bardzo długo utrzymujący się remis w meczu pucharowym i naszą wygraną dopiero po karnych. No chyba, że dadzą Bąkowi strzelać.
Szkoda akcji z początku II połowy na 2:0. Ciekawi mnie jak będzie z Termaliką, bo poza Zagłębiem nie widać drugiej drużyny chętnej do awansu. Niby coś tam grają Katowice, ale jak dla mnie są za słabi kadrowo.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
a) Flota się rozpada, prawdopodobnie nie zagra na wiosne
b) około 2/3 kadry Floty ma wolną rękę. Ważne umowy: 7 graczy + Kafarski + sztab.
c) Izraelski inwestor chce Flotę ratować
d) Jak już ją uratuje, to Flota myśli nad nowym miejscem rozgrywania meczów od sezonu 15/16. Może być to Szczecin, bo od 15/16 w 1 lidze wymagane jest oświetlenie, a do tego czasu na pewno nie zdążą w Świnoujściu tego zrobić.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 11/01/2015 15:03
Do końca sezonu 1 liga będzie w orange (po 2 mecze na kolejkę) a później chyba kaput. Zresztą teraz dociągną tylko resztki sezonów tego co mają licencje czyli 1 liga, serie a i będą powtórki leciały, bo wszystkie programy typu sport raport skończyły żywotność w 2014. Też dziennikarzy sporo odeszło i zostanie tylko to co do komentowania i obsługi meczów 1 ligi.
a byloby jeszcze wiecej kasy gdyby swego czasu gamonie w sejmie nie wprowadzily ustawy anythazardowej ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.