Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/05/2014 19:07
Skoro padła deklaracja że Flota jest w rodzinie Pogoni to mam nadzieję że się utrzymają bo spadek oznaczałby u nich zaczynanie ligi co najwyżej od 3 stopnia rozgrywek bo miasto zapowiedziało że nie będzie finansować Wyspiarzy jeśli spadną z 1 ligi.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/05/2014 19:46
Flota nie spadnie, bo grają z Okocimskim, czyli drużyną która notuje porażkę za porażką, spadła z ligi i w ostatnim meczu 3 podstawowych zawodników dostało czerwone kartki, więc będą osłabieni kadrowo. Stomil jest w najgorszej sytuacji. Miejsce spadkowe, a ostatni mecz z Łęczną, która będzie chciała wygrać ligę - $$$ (są jeden punkt nad Bełchatowem).
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 04/06/2014 09:25
Beniaminkiem 1 ligi od nowego sezonu bedzie Bytovia Bytow.
Byc moze w ciagu kilku lat szukuje sie nowa sila w polskiej lidze.
Jezeli firme Drutex stac na zatrudnienie Blaszczykowskiego, Lahma i Pirlo to stac ich na naprawde duzo...
Mam nadzieje że jednak spadnie za dokonania ostatnich lat na terenie I ligi.Może dla regionu to jest strata ale klub który gra poważnie jedną rundę ,a w drugiej sobie jaja robi ze wszystkich dla mnie powinien występować na wiejskich podwórkach.
Tak apropo Floty to oni dalej mają ten chuligański układ z Falubazem? Czy po zgodzie Falubazu z Zagłębiem ten układ Wyspiarzy z Myszką Miki przeszedł do historii i nic ich ze sobą już nie łączy?
Uwzględniając wszelkie czynniki sportowe jak i organizacyjne, pragnę poinformować o rezygnacji sekcji piłki nożnej Warty Poznań z ubiegania się o licencję na poziomie II ligi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.