'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
kroi szmal dzięki nim może się odkuję bo dzisiaj po dobrym kursie weszli
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 30/03/2013 15:47
Od meczu z Zawiszą 5 kolejnych porażek w lidze i 2 w PP. 4-17 bramkach.
Jeszcze w wtorek na zwycięstwo Tych mój book płacił 2,85 - wczoraj 2,45. Jeden solowy kupon wszedł.
Drugi raczej też oby tylko Sandecja nie przegrała
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 30/03/2013 16:09
Buki w koncu pojda po rozum do głowy i przestana czynić faworyta w danych spotkaniach z Floty. A mnie nadal mierzi fakt, jak jawnie i bezczelnie nadal dzieją sie przekręty na naszych oczach... To ze Flota odpusci było wiadome, ale oni robia to tak bezczelnie ze to juz nawet nie jest groteska. To karykatura.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
ale przepraszam kto im zabroni? i dlaczego miałby to robić?
domyślam sie ze chodzi Ci o buków a nie o grajków Czysta kalkulacja, stawianie wysokich kursów na druzyne która kładzie laske i byc moze i sama (poszczególni piłkarze) korzystają z tego procedeur więc ociera sie o absurd. kwestia rentowności, czysta finansowa kalkulacja.
Flota "nagle" zapomniała jak sie gra w piłke, zjawisko permanentnie powtarzajace sie co sezon. Czas by ktos na wysokich szczeblach tym sie zajął. W imie zasad.
ale przepraszam kto im zabroni? i dlaczego miałby to robić?
domyślam sie ze chodzi Ci o buków a nie o grajków Czysta kalkulacja, stawianie wysokich kursów na druzyne która kładzie laske i byc moze i sama (poszczególni piłkarze) korzystają z tego procedeur więc ociera sie o absurd. kwestia rentowności, czysta finansowa kalkulacja.
Flota "nagle" zapomniała jak sie gra w piłke, zjawisko permanentnie powtarzajace sie co sezon. Czas by ktos na wysokich szczeblach tym sie zajął. W imie zasad.
Bylbym w stanie uwierzyc, ze celowo sie podkladaja, ale nie wobec tego co w tym klubie dzialo sie zima i jak jest przygotowywany stadion. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze i nasi sprzedaja mecze u bukow, ale tak dalekoidacych wnioskow chyba nikt nie wyciagnie.
Bylbym w stanie uwierzyc, ze celowo sie podkladaja, ale nie wobec tego co w tym klubie dzialo sie zima i jak jest przygotowywany stadion. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze i nasi sprzedaja mecze u bukow, ale tak dalekoidacych wnioskow chyba nikt nie wyciagnie.
Mają za mało pieniędzy żeby przygotować stadion na E-klasę w następnym sezonie. Przestaną się podkładać jak na 100% będą pewni że stadion będzie się nadawał do Ekstraklasy.
Mają za mało pieniędzy żeby przygotować stadion na E-klasę w następnym sezonie. Przestaną się podkładać jak na 100% będą pewni że stadion będzie się nadawał do Ekstraklasy.
Jakas tam budowa trwa, robia cos w kierunku tej licencji wiec warunkowa dostana.
W naszej lidze wszystko jest możliwe. Bełchatów wygrał z ślunskiem, teraz pasy dostają w dupke hehe
To ze Bełchatów i Podbeskidzie "nagle" zaczna gromadzić punkty i zadne zaskoczenie. najważniejsze aby to my zaczęlibyśmy je zdobywac...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.