Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/09/2012 20:10
Sasal pajac komentuje teraz mecz Zawisza-GieKSa.
Po jakimś nieudanym zagraniu grajka Zawiszy rzekł: "W Szczecinie za takie zagranie Mąka dostał by już gwizdy. Na szczęście kibice w Bydgoszczy są bardziej wyrozumiali".
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/09/2012 11:00
Cracovia Kraków - ŁKS Łódź 4:2
-Cracovia gra dobrze w tym sezonie, mam nadzieję że sie luźno utrzymamy, i za rok jak Craxa wróci to będzie gruby meczyk
Bogdanka Łęczna - Dolcan Ząbki 2:1
-Ropiej grał do 55 minuty, słaby mecz z tego co słyszałem.
Zawisza Bydgoszcz - GKS Katowice 2:0
-Prawdopodobnie pewniak do awansu.
Polonia Bytom - Miedź Legnica 1:3
-Bytom to żenada, nie poradzili by sobie w 2 lidze.
Sandecja Nowy Sącz - GKS Tychy 1:2
-Niespodzianka, Tychy w poprzedniej kolejce remis u siebie z Bytomiakami a teraz tutaj zwycięstwo na wyjeździe.
Dzisiaj gra Flota z Okocimskim o 12:15 i miejmy nadzieję że kolejne 3 punkty dla wyspiarzy
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/09/2012 15:10
Flota to niedługo będzie jakieś zjawisko paranormalne od początku tego sezonu nie straciła nawet bramki i wszystkie 6 meczy wygrała. A licząc jeszcze końcówkę tamtego sezonu to Flota nieprzerwanie wygrywa od 12 meczy. Ktoś zna fenomen świnoujścian? Ja myślałem że to Nemec był czarodziejem na wyspach a tu co roku rozbiórka drużyny , ostatnio to nawet trenera i sztabu szkoleniowego a oni ciągle potrafią punktować i to z jakim jeszcze skutkiem.
Chłopaki wielkiej kasy nie dostają ale zapierdalają na boisku aż miło
Chcą się wybić i na pewno zimą odejdzie połowa składu do lepszych drużyn teoretycznie, typu Zawisza, Cracovia, Arka.. Może ktoś z ex się zgłosi po kogoś.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/09/2012 22:31
Brawo FLOTA ! Jedni twierdzą, że UFO wylądowało w Świnoujściu. Drudzy głoszą koniec świata ale prawda jest taka, że naprawdę w każdej lidze opłaca się postawa na TAK i ambitne zapierdalanie z nieustępliwym podejściem. Awans im nie grozi ale tym bardziej postawa godna chwały. Niejeden powinien brać przykład niż zerkać tylko w portfel i na zegarek. Brawo jeszcze raz !
Oglądam, piwko przyszykowane i trzymam kciuki za Flotę.
Dziwne jest to, że na Orange Sport prawie przed każdym meczem (nawet drużyn innych niż arka) pokazywane są kilkakrotnie reklamówki zapraszające do kibicowania arce... Taką dużą kasę płacą czy znajomości?
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 15/09/2012 19:59
Wiem, że to raczej niemożliwe, ale kurczę z chęcią bym zobaczył 2 drużyny z Zachodniego Pomorza w Ekstraklasie
Ja nie wiem co tam się dzieje, może ten jod? Może trzeba łapać tam powietrze w butelki i wpuszczać je naszym do szatni?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.