Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 01/09/2012 19:51
Przesada. Mają tam kilku młodych chłopaków, ciekawy czy sprawdzili by się w Pogoni. Chociaż tam grają pewnie za grosze, walczą, żeby się pokazać, dostaną większy kontrakt w innym klubie i odbija.
Przesada. Mają tam kilku młodych chłopaków, ciekawy czy sprawdzili by się w Pogoni. Chociaż tam grają pewnie za grosze, walczą, żeby się pokazać, dostaną większy kontrakt w innym klubie i odbija.
Jaka przesada? Pokaż mi zespół który ostatnio miał serię 5 wygranych meczów bez straty gola.
Wiedziałem, że Flota będzie w czołówce na jesień, ale nie sądziłem, że aż tak dobrze będzie im szło. Po raz kolejny się potwierdza, że to ambicje i wola walki grają a nie pieniądze czy nazwiska.
Jaka przesada? Pokaż mi zespół który ostatnio miał serię 5 wygranych meczów bez straty gola.
Wiedziałem, że Flota będzie w czołówce na jesień, ale nie sądziłem, że aż tak dobrze będzie im szło. Po raz kolejny się potwierdza, że to ambicje i wola walki grają a nie pieniądze czy nazwiska.
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem.
A mi się wydaje, że zrozumiałem. Ale mniejsza z tym.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 02/09/2012 13:09
nie wiem czemu sie niektórzy dziwia ze Flota gra dobrze. Czy to 1 taki sezon, gdzie maja bardzo mocny start i okupuja miejsca w czubie? Nie. A jak bedzie poźniej...to dopiero zagadka..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
nie wiem czemu sie niektórzy dziwia ze Flota gra dobrze. Czy to 1 taki sezon, gdzie maja bardzo mocny start i okupuja miejsca w czubie? Nie. A jak bedzie poźniej...to dopiero zagadka..
Zimą odejdzie sporo graczy znów bo kluby z ekstraklasy albo typu Zawisza, Arka rzucą się i znów Flota będzie w połowie rundy rozbita i druga połowa będzie słabsza i zajmą miejsce w środku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.