i do tego trzeba dodać że stwierdzenia w stylu że po sezonie będzie wart dwa razy więcej są wróżeniem z fusów.Było już kilka takich Zwolińskich co zabłyśli a potem stanęli w rozwoju.
Zwolak może ma i zadatki na dobrego napastnika ale przy takim wyszkoleniu technicznym to raczej tylko w lidze o podobnych parametrach jak nasza.Jeśli mówimy o 2 mln.euro to i tak jest to przewartościowanie.Gorzej że my jako Pogoń zostajemy goli z przodu.
- Wyjazd z Polski wchodzi w grę?
- W tym momencie nie. Interesuje mnie tylko pozostanie w Ekstraklasie. Najpierw chcę się w niej ponownie pokazać.
- Wyczuwam, że dla ciebie liczy się teraz sam fakt grania w Ekstraklasie, a już mniejsza z tym, w jakim klubie.
- Mam swoje ambicje, jednak wiele miesięcy leczenia dodało mi trochę pokory. Każdą ofertę rozpatrzę z szacunkiem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/08/2015 01:02
Jeśli już rozważamy odejście Zwolińskiego, to na jego miejsce będziemy potrzebować konkretnej "9". Nie wiem czy Mak się do tego nadaje. Zawsze pozostaje opcja z Adamem Frączczakiem na szpicy i ewentualnie transfer rezerwowego napastnika. Tak jak wcześniej pisałem zarząd ma bardzo duże pole do popisu...
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Jako kibic talentu Zwolińskiego, nie chcę żeby szedł do Turcji. Rozsądnie poczekać do końca sezonu, na pewno posypią się inne oferty...
Wg Przeglądu Sportowego Zwolak ma kontrakt do końca sezonu, jeśli tak jest faktycznie to na koniec sezonu Pogoń zarobi okrągłe 0 PLN/EUR na ewentualnej zmianie klubu przez Zwolińskiego. Skąd wiadomo że wchodzi w grę kwota 2mln? I chodzi o PLN czy EUR?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/08/2015 10:16
Z tego co przeczytałem na kibiców mają czekać przy kasach butelki z wodą mineralną. Także myślę że swoją wodę także będziesz mógł wnieść. Ale musisz to sobie potwierdzić. Inną kwestią przy Twoich problemach zdrowotnych i tym upale pozostaje pytanie czy warto? Wiem że mecz Pogoni to święto ale zdrowie najważniejszepozdrawiam
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 08/08/2015 10:37
Wartość Zwolaka może wzrosnąć ale może też spaść. Jakaś kontuzja albo spadek formy i z 2baniek ojro zrobi się 300 koła. On nie ustabilizował jeszcze formy. Jeden dobry sezon i nieźle zaczął drugi.Żeby miał ze trzy sezony Ok 15 goli w eklapie to co innego.Zdaje sobie z tego sprewę sam zawod ik jego menago jak i Pogoń.W kasie pustki. Taka szansa może się nie powtórzyć. Według mnie jak będzie dobra oferta to są jego ostatnie dni w Pogoni.
Nie wiem gdzie zadać pytanie, a tu jest największy odzew, mam chore serducho i ciężko znoszę upały, czy można wnieść w taką pogodę ze sobą butelke wody mineralnej? W dużej mierze od tego zależy czy będę mógł pojawić się na stadionie
W tamtym sezonie na 100% było można, bo koleś, który był ze mną wnosił. Teraz też nie powinno być z tym żadnego problemu.
Nie wiem gdzie zadać pytanie, a tu jest największy odzew, mam chore serducho i ciężko znoszę upały, czy można wnieść w taką pogodę ze sobą butelke wody mineralnej? W dużej mierze od tego zależy czy będę mógł pojawić się na stadionie
W tamtym sezonie na 100% było można, bo koleś, który był ze mną wnosił. Teraz też nie powinno być z tym żadnego problemu.
Przy bramkach zawsze leży full pełnych butelek więc fort robi problemy :/ Do tego żulownia się zorientowała i po meczu zawsze przychodzą i zabierają sobie...
Zależy od ciecia na bramce, jak fobrze trafisz to ci pozwolą wniesc
Mam nadzieje ze klub nie jest zachłanny na hajs kebabowni
Ja tam się nie znam ale wklejaliście tu zdjęcie prezesa wręczającego coś kibicom w sandałach i szortach. Niby nie ma co sądzić po pozorach ale jednak facet wygląda mi na takiego, co jak zobaczy 2 bańki euro to prędzej w gacie popuści niż ten szmal z ręki wypuści.
Rzecznik prasowy na twitterze napisał, że można z małą wodą wejść.
Pogoń Szczecin SA @PogonSzczecin 53 min.53 minuty temu
Ze względu na panujące upały na trybuny będzie można zabrać ze sobą małą butelkę wody. #POGGKŁ
„Do Szczecina swój przyjazd zapowiadali wysłannicy Bursasporu, którzy w ubiegłym tygodniu złożyli ofertę 22-letniemu piłkarzowi. – Twierdzili, że chcą zobaczyć w akcji Łukasza na żywo, ale ostatecznie nie dotarli. Nie czujemy się tym rozczarowani, bo Pogoni nie zależy na jego sprzedaniu. Można było natomiast obawiać się, czy szum związany z transferem nie przeszkodzi Zwolińskiemu skoncentrować się na meczu z Górnikiem. Nic takiego nienastąpiło. Czwartej bramki w sezonie wprawdzie nie zdobył, ale zagrał na swoim poziomie – mówił dyrektor sportowy Maciej Stolarczyk.
– Chcemy, żeby Łukasz pozostał w Pogoni. Jeżeli jednak Turcy na stole położą naprawdę dobrą ofertę, a Łukasz będzie chciał wyjechać, nie będziemy robili problemu – dodaje Stolarczyk. – Turków stać na wielkie transfery. Dwa miliony euro to absolutne minimum – dodał dyrektor Pogoni.”
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.