o czym to świadczy? ze słaba Pogoń przegrała ze słabym Dolcanem, który przegrywa z Wartą, którą pare punktów uratuje przed spadkiem
gdzie bylaby Warta gdyby tego nie wygrała, a na dodatek przegrała, trzy punkty przewagi nad strefa spadkowa
Wiadomo, że ta liga jest bardzo zaskakujaca i nieprzewidywalna, ale według mnie Zawisza, Łęczna, Arka itd. nie liczą się już w walce o awans. O Ekstraklase powalczą do końca Pogoń, Piast i Nieciecza. Trzy zespoły i tylko dwa miejsca dające awans. Bardzo ciekawie zapowiada się końcówka sezonu.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
nie byłabym tego odpuszczenia taka pewna)...poza tym prawda jest taka ze my musimy tylko na siebie patrzec, bo wygrywamy wszystkie mecze i awans jest nasz
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
71 minuta w Bytomiu i Polonia wygrywa 1:0 z Bogdanką
Wiadomo, że ta liga jest bardzo zaskakujaca i nieprzewidywalna, ale według mnie Zawisza, Łęczna, Arka itd. nie liczą się już w walce o awans. O Ekstraklase powalczą do końca Pogoń, Piast i Nieciecza. Trzy zespoły i tylko dwa miejsca dające awans. Bardzo ciekawie zapowiada się końcówka sezonu.
Już 1:1
Osobiście myślę, że Termalica odpuści ...
nie byłabym tego odpuszczenia taka pewna)...poza tym prawda jest taka ze my musimy tylko na siebie patrzec, bo wygrywamy wszystkie mecze i awans jest nasz
Z taką formą prócz wygrywania chyba jednak trzeba liczyć na potknięcia, przed nami ciężkie mecze....
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
71 minuta w Bytomiu i Polonia wygrywa 1:0 z Bogdanką
Już 1:1
Osobiście myślę, że Termalica odpuści ...
Z taką formą prócz wygrywania chyba jednak trzeba liczyć na potknięcia, przed nami ciężkie mecze....
Na papierze wygląda że ciężkie ale w tej lidze wszystko jest możliwe i nie uważam aby następne mecze jakoś bardzo różnłly się od tych dotychczasowych. Z Piastem wygraliśmy, ale już w meczu z Niecieczą grając podobnie (a nawet lepiej) gładko przegraliśmy. Cały urok naszej polskiej piłki kopanej...
Koniec w Gliwicach. Piast - Flota 3:2.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
i jesteśmy w dupie Nieciecza 2:0 jak dziś nie wygramy to będziemy w jeszcze wiekszej dupie
Tak naprawdę to niewiadomo czy jeśli Pogoń wygra z Kolejarzem Stróże czy się cieszyć z wygranej Termaliki czy nie bo jeśli oni by przegrali z Olimpią Grudziądz a Pogoń by wygrała z Kolejarzem Stróże to o dziwo Duma Pomorza spadła by z 2 na 3 miejsce. Mam nadzieję że Portowcy wygrają dzisiejszy mecz i przedłużą nadzieję na awans.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 05/05/2012 18:47
imo mysle ze lepiej jakby termalica tez traciła punkty, fakt ze piast gra mniej wiecej taka sama padake jak my, ale rozgrywajac mecze przed wlasna publicznoscia ma jednak przewage. Wygrana Termaliki powoli zabiera jedno miejsce w walce o ex, ale tak naprawde ta liga jest tak nieprzewidywalna, że już mnie nic nie zdziwi. Sam fakt, że my z taka gra liczymy sie jeszcze o awans jest nieporozumieniem..
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 05/05/2012 19:20
Jesli dzis wygramy nie bedziemy na straconej pozycij,dlatego ze Nieciecza ma rownie ciezki terminarz jak My.Ale pierw musza byc 3 pkt z Kolejarzem. Teraz Zawisza 1:0,po zmianie trenera grac zaczeli.
Wszystko zależy od nas. Pogoń może robić, co chce, ale jeśli my swoje mecze będziemy wygrywać, to nic nie zdziała. Tylko proszę nam jeszcze trzech punktów za mecz z Dolcanem nie dopisywać. Polska liga jest już tak skonstruowana, że każdy może wygrać z każdym, co pokazuje chociażby przykład spotkania Pogoni w Elblągu. Tutaj nie można niczego zakładać. Również tego, że Nieciecza już na pewno awansuje... - uważa „Święty".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.