Ja wiem, że późno (wcześnie?), ale szanujmy nasz język...
Co do odpuszczania - są u nas jednostki, które tak czy siak odpuszczą każdy mecz. Liczę raczej na łut szczęścia niż porywającą grę. No, chyba że pozwolą Ławie zagrać w koszulce Barcy, wtedy chłopina będzie ostro zapierdalał.
Jest pozno raczej Jezyk szanuje a ty specjalnie cytujesz i podkreslasz ale ok jak nuda cie zzera to popatrz w inne moje posty i wylicz bledy.Uwierz ,nie bedzie ich wiele... A co do meczu- oby za Nulla zagral Radler,Djusse,Fraczczak,Robert od pierwszych minut.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 28/04/2012 10:41
Uwierz, że nie wertuje specjalnie wszystkich postów w poszukiwaniach błędów Po prostu od razu rzucił się w oczy. Sam czasem robię błędy i nie mam nic przeciwko, gdy ktoś mnie poprawi.
Ja bym wolał, żeby Dziuse nie grał od początku. To będzie pewnie ostry mecz, a on nie nadaje się do walki. Lepiej będzie go wpuścić na podmęczonego przeciwnika, co by mógł swoją szybkość wykorzystać. No ale możemy sobie gadać, Taraś i tak już wszystko wie
Piast cieniem z wiosny, czy z jesieni W sumie jedno i drugie to raczej frazes
od porażki z nami Piast zagrał mecze:
3 - 0 z Wartą Poznań
1 - 1 z Górnikiem Polkowice
2 - 1 z Sandecją Nowy Sącz
1 - 1 z Niecieczą
1 - 0 z Olimpią Elbląg
1 - 0 z Olimpią Grudziądz
7 meczów - 4 zwycięstwa, 2 remisy, 1 przypadkowa porażka w Szczecinie
Nie ma co - mają prawdziwy mega dołek, nie to co my
a widzicie, jednak miałem racje, że piast to cień z jesieni no i limit szczęścia już powoli wykorzystują, żebyśmy tylko my wykorzystali tą szanse...
Pieprzyć Piasta bo i tak awansuje. Musimy zrobić wszystko, żeby na koniec wyprzedzić Termalicę. Nie może być tak, że craxa dzięki wałkom na kolejny sezon zostanie w Ekstraklasie.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 28/04/2012 12:03
Spoko Sz. nie ma problemu Sampaio wydaje mi sie ze grajkom z Termaliki zalezy bardziej zeby awansowac.Pewnie juz dostali propozycje duzej kasy za awans od potencjalnego kupca ich licencij.Wiadomo ze mamona dla grajkow to jak kebab dla wieprza.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 28/04/2012 14:37
Zaczynając mecz w Ząbkach nasi piłkarze będą znali już wyniki wszystkich bezpośrednich konkurentów do awansu.
Pozostaje mieć nadzieję, że będzie to dodatkowy bodziec do walki o 3 punkty i zmazanie plamy z jesieni
Zaczynając mecz w Ząbkach nasi piłkarze będą znali już wyniki wszystkich bezpośrednich konkurentów do awansu.
Pozostaje mieć nadzieję, że będzie to dodatkowy bodziec do walki o 3 punkty i zmazanie plamy z jesieni
jak przegrają to pewnie będzie, że grali ,,pod presją innych wyników"
Polkowice - Zawisza 1:1
Z innej beczki pytanie: Jeżeli Cracovia sprzeda licencje wsiokom to do ekstraklasy wchodzi 1 czy 2 drużyny ?? Bo jeżeli tylko jedna to jesteśmy w dupie...
Ostatnio edytowany przez: reclaimenn, 28 kwietnia 2012, 18:47 [2 raz(y)]
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Termalika wygrała w Elblągu 1:0. A Zawisza zremisowała w Polkowicach 1:1. Oby te wyniki jednak pozytywnie wpłynęły na motywację Portowców
Polkowice - Zawisza 1:1
Z innej beczki pytanie: Jeżeli Cracovia sprzeda licencje wsiokom to do ekstraklasy wchodzi 1 czy 2 drużyny ?? Bo jeżeli tylko jedna to jesteśmy w dupie...
Trzeba patrzeć tak jakby normalnie Nieciecza wchodziła jak będzie na jednym z dwóch pierwszych miejsc.
Jak już to Termalika miałaby sprzedać licencję Cracovii po awansie, w co wątpię żeby się stało, a nie Cracovia sprzedać Niecieczy po spadku
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 28/04/2012 18:55
Zawisza z tego co czytalem relacje bardzo pechowo zremisowal,nie dosc ze w ostatniej minucie to jeszcze caly mecz atakowal. Niestety sprawdza sie to co pisalem o Termalice.Beda grac dla kasy,i to pewnie nie malej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.