Odp: Gdzie na urlop ??? - 25/06/2005 15:08
ja w poniedzialek wyjezdzam do Wrocławia do ciotki na 2 tygodnie, pozniej do kuzyna w Łodzi, i pod koniec lipca wyjezdzam do Hiszpani tam bede mial jakas prace i reszte czasu bede wokrzystywal w rozne sposoby , wroce gdzies w polowie sierpnia niestety omninie mnie pare meczow Pogoni
Bym mial prosbe abys zalatwil mi Bilety z tych wsyztskich miast i z Hiszpani jezeli bedziesz mogl .. ? o kase dogadamy sie na gg w profilu lub po powrocie (tylko nie kupuj na te mecze co beda , tylko na te co byly i odkup i bez przesady z kasa nie szalej ) [ o ile bedziesz mogl ocvzwysicie] milego wypoczynku i duzo kasy
Odp: Gdzie na urlop ??? - 05/07/2005 21:51
Jeżeli ktoś ma ochote na weekendowy wypad to polecam Jez.Miedwie blisko Szczecina tylko 29km. woda cieplutka ludzi nie za dużo napoje są żarcie jest ogólnie wypas
Za dobe 4-osobowego pokoju zaplacilismy 110zl, wiec niewiele. Pokoj byl calkiem ladny, z plastikowymi oknami, czystymi scianami, lodowka, telewizorem i ŁAZIENKĄ. Bylo jednak kilka usterek m.in. czajnik z kamieniem na grzałce czy mala iloscio pioscieli (2 koldry i 1 poduszka na 4 osoby :-/). Ale mysle ze z posciela to moglbys zalatwic podczas zamawiania. Do morza bardzo blisko ok. 200m, do centrum kawalek dalej ok. 600. Gosc ktory prowadzi ten osrodek jest mily, nie stwarza problemow. Prosil jedynie zeby nie palic w pokoju oraz aby powroty nocne byly ciche. W obrebie osrodka jest sklep oraz bar.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.