Nie zauważyłeś, że to temat z pamiątkami od Stowarzyszenia? I to właśnie do nich jest te pytanie, bo w sklepiku oficjalnej ten model portfelu co mają jest beznadziejny, trochę taki dziecinny, a o wyglądzie Herbu już nawet nie będę wspominał... Ale to tylko moje zdanie.
Więc jeszcze raz ponawiam pytanie do Stowarzyszenia, czy planujecie dodać do sprzedaży jakieś ładne portfele
Odp: więcej gadżetów - 07/12/2009 00:43
Klub wydaje gorsze jakościowo gadżety niż stowarzyszenie, ale wypuszcza je wcześniej. Jeśli stowarzyszeniu udało by się wypuszczać swoje produkty przed klubem ( mam na myśli np: kolekcje jesienną/zimową ) sprzedaż by na pewno wzrosła. Takie moje luźne spostrzeżenie.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
To nie jest temat tylko o pamiatkach Stowarzyszenia. Chcemy sie wyrozniac jakoscia a nie cenzura.
Co do terminow wypustu nowych gadzetow to caly czas pracujemy nad przyspieszeniem ich realizacji, ale trzeba pamietac ze gadzetami zajmuja sie kibice, ktorzy w przeciwienstwie do klubowych marketingowcow nie sa zatrudnieni na etatach . W zwiazku z tym maja tez swoje inne obowiazki, a Stowarzyszenie priorytetowe wydatki. Ponadto zwracamy uwage na fakt ze SKPS Portowcy prawa do sprzedazy pamiatek posiada o wiele krocej niz spolka, wiec biorac pod uwage ten krotki okres oraz wykonana prace to i tak jestesmy na dobrej drodze by pamiatki Pogoni wreszcie wygladaly profesjonalnie.
PS. Od dzis w sprzedazy 3 rodzaje nowych szalikow oraz czapki. Jeszcze dzis powinny sie pojawic ich zdjecia i mozliwosc zakupow w sklepie internetowym
Odp: więcej gadżetów - 08/12/2009 10:25
Nareszcie!
Czapka fantastyczna, a na szalik reprezentacyjny to czekałem od dawna
Jeszcze tylko poczekam do jutra na rękawiczki i biegnę na Turzyn
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.