Odp: więcej gadżetów - 12/08/2009 14:52
A mi się marzy flaga Portowców. Nie za duża, z jakimś konkretnym napisem, oczywiście barwy i herb żeby można było przywiesić gdzieś na ścianie i na mecz też ze soba zabrać. Myślę że byłoby sporo chętnych na taki gadżet.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
ja już dawno o tym myślałem i też bym taką chciał, nawet skontaktowałem się z jedną firmą i i flaga ok 2 m na 1,5 m to 90 zł ale wiadomo to przy jednej sztuce i za przygotowanie do jej zrobienia, przy więkaszej ilości cena przygotowania taka sama a stanowi prawię połowe ceny flagi. Wiele osób chciałoby mieć takie cacko w pokoju
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idź Pogonio w górę bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana
Kupilem ja na turzynie, ktos mowil ze sprzedaja nielegalnie tam pamiatki Pogoni, ale przed sklepem byl wielki banner www.pogonszczecin.info, wiec raczej mają umowe z Pogonią. Nowoscia w tym sklepie jest energydrink Legia Warszawa
Kupilem ja na turzynie, ktos mowil ze sprzedaja nielegalnie tam pamiatki Pogoni, ale przed sklepem byl wielki banner www.pogonszczecin.info, wiec raczej mają umowe z Pogonią. Nowoscia w tym sklepie jest energydrink Legia Warszawa
Kuźwa a czemu przez neta nie można takich koszulek kupic? na oficjalce nie ma. Może SKPS zacznie handlowac klubowymi gadżetami np. przez allegro, pewnie klientów trochę byłoby. Nie wszyscy mogą na miejscu w Szczecinie kupic sobie.
Nie wielkosc banera swiadczy o legalnosci sprzedazy.
Odp: więcej gadżetów - 13/08/2009 21:04
Sklep sprzedaje tam nielegalnie.Pogon nie ma prawa do redystrybucj pamiatek i moze sprzedawac TYLKO i WYLACZNIE w swoim punkcie.
Ktoś kilka postów wyzej wypowiadal sie ze na Turzynie sa(L)energy , w jakiej cenie sa ;>?
Bodajże 3 zł.
Dokładnie. Ich cena to 3zł. Swoją drogą to zajebi*** pomysł mieli by sprowadzić (L)energy do Szczecina. Zastanawiam się czy w Wa-wie można spotkać /MOC PORTOWCÓW/ ;> Oby. oby... Tu pozdrowienia dla sto(L)icy.
Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie... POGOŃ była, jest i wielka pozostanie!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.