Odp: więcej gadżetów - 12/02/2006 18:00
Hehe widze ze przespalem styczeń mam pytanie AntyC czy mozna jeszcze zlozyc zamowienie(pisales ze do 10.02 ale moze cos da sie zrobic). Jeśli nie to mam pytanie takie jakie zadalem juz kiedys Ile zl kosztowalo by u Ciebie zrobienie 1 bluzy(napisz na mail : [email protected]) Jesli uznasz ze mozesz zrobic mi ta bluze to w odpowiedzi wysle Ci moje projekty Pzdr
Hehe widze ze przespalem styczeń mam pytanie AntyC czy mozna jeszcze zlozyc zamowienie(pisales ze do 10.02 ale moze cos da sie zrobic). Jeśli nie to mam pytanie takie jakie zadalem juz kiedys Ile zl kosztowalo by u Ciebie zrobienie 1 bluzy(napisz na mail : [email protected]) Jesli uznasz ze mozesz zrobic mi ta bluze to w odpowiedzi wysle Ci moje projekty Pzdr
zadzwon do niego na koma i pogadaj bo ma utrudnione chyba dojscie do neta. numer podal gdzies wyzej.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: więcej gadżetów - 18/02/2006 09:53
Panie Pio, wydaj wreszcie jakieś oświadczenie . Jesli potrzebujesz zdjęć tych bluz to zapewne któryś z forumowiczów chętnie je zrobi , jeśli ostatecznie nic nie wyszlo to mów bo czesc chetnych odlozyla kase i czeka nie wiadomo na co ...
pozdro
Odp: więcej gadżetów - 19/02/2006 02:17
Jest mała lipa bo bluza miała defekt i nastepna tez w poniedziałek jade ( do manego co to haftuje ) wszystko załatwic
Watpliwe zeby nie wyszło z tymi bluzami poniewaz zostały zainwestowane pieniadze i to nie małe :
Ostatnio edytowany przez: Pio091, 19 lutego 2006, 02:48 [2 raz(y)]
Jest mała lipa bo bluza miała defekt i nastepna tez w poniedziałek jade ( do manego co to haftuje ) wszystko załatwic
Watpliwe zeby nie wyszło z tymi bluzami poniewaz zostały zainwestowane pieniadze i to nie małe :
Panie kolego AntyC jak z bluzami ? znany jakis termin ?
Właśne.Też jestem ciekaw.A i Anty będe chciał jeszcze kilka rzeczy od Ciebie ale to odezwe sie na priv
pozdro J i A
z tego co wiem, to AntyC ma problemy z netem wiec najprosciej byloby zadzwonic, a jak juz zadzwonicie, to napiszcie cos sie dowiedzieliscie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 20/02/2006 21:09
z tego co udalo mi sie dowiedziec to bluzy beda pod koniec tego tygodnia albo na poczatku przyszlego. Szersze informacje kolega antyC napisze na dniach
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
z tego co udalo mi sie dowiedziec to bluzy beda pod koniec tego tygodnia albo na poczatku przyszlego. Szersze informacje kolega antyC napisze na dniach
Potwierdzam dostałem te same informacje przez tel.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: więcej gadżetów - 21/02/2006 18:37
No wreszczie po przeprowadzce i wrescie uruchomiony net (choć były zajebiste problemy)...teraz czekam na bluzy...tak jak mówieli przedmówcy bluzy pod koniec tygodnia lub na początku następnego, choć ten drugi termin bardziej prawdopodobny
...a co z tymi od PIO...tak się zarzekano a tu madal lipa i ciągłe przeciąganie sprawy...hihihihihihi
No wreszczie po przeprowadzce i wrescie uruchomiony net (choć były zajebiste problemy)...teraz czekam na bluzy...tak jak mówieli przedmówcy bluzy pod koniec tygodnia lub na początku następnego, choć ten drugi termin bardziej prawdopodobny
...a co z tymi od PIO...tak się zarzekano a tu madal lipa i ciągłe przeciąganie sprawy...hihihihihihi
Ty mi lepiej powiedz czy bedzie II edycja bluz na podobizne tej (L)egii ? .. zainteresowanie ejst co mozna wywnioskowac z samych komentow ... ja oczekuje na II edycje i koniec
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.