Szczerze to nie polecam tych bluz, motyw ogólnie może i fajny ale jakość wykonania i gramatura bluzy pozostawia wiele do życzenia. Po praniu bluza Ci sie kurczy a po kilku praniach zciera się napis
Szczerze to nie polecam tych bluz, motyw ogólnie może i fajny ale jakość wykonania i gramatura bluzy pozostawia wiele do życzenia. Po praniu bluza Ci sie kurczy a po kilku praniach zciera się napis
To samo z koszulkami, również nie polecam, słaba gramatura i napis po praniu się ściera.
A co do nowych gadżetów to smycze naprawdę ekstra są, na żywo prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach. Kieliszki też fajne, ale na fotkach wydawały się odrobinę większe (;
Odp: więcej gadżetów - 02/06/2009 17:58
Mnie się wzór nie podoba i tyle. Szara z napisem Portowcy jak najbardziej - a była tylko taka czarna za 250 co najwyżej mocno średnia a przy tej cenie rzekłbym słaba.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: więcej gadżetów - 08/06/2009 15:19
Mam pytanie dotyczące bluz i koszulek na Turzynie , a dokładniej o bluzy (Szare i Czarne) pisane czcionką gotycką tj.
Pogoń na plecach , a z przodu na sercu gryf Szczecina , a na lewej ręce na wysokości łokcia cyfry 1948 , kto jest producentem tych bluz ? Czy to są bluzy projektowane przez Stowarzyszenie ? nie ukrywam ,ze są ładne ale dla mnie sie liczy aby zasilić budżet na oprawy.
Mam pytanie dotyczące bluz i koszulek na Turzynie , a dokładniej o bluzy (Szare i Czarne) pisane czcionką gotycką tj.
Pogoń na plecach , a z przodu na sercu gryf Szczecina , a na lewej ręce na wysokości łokcia cyfry 1948
Można ją gdzieś w necie zobaczyć? Bo w katalogu nie ma, w fali jej nie widziałem, a na Turzyn nie mam obecnie czasu jechać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.