Odp: więcej gadżetów - 12/03/2009 18:37
a ja mam pyt.Czy można gdzieś dostać czapki takie z rogami albo te kowbojskie jak na kadre są tylko w barwach Pogoni,bo te z daszkiem to jakoś nie w moim typie.
a ja mam pyt.Czy można gdzieś dostać czapki takie z rogami albo te kowbojskie jak na kadre są tylko w barwach Pogoni,bo te z daszkiem to jakoś nie w moim typie.
z rogami, kowbojskie?
odpuść sobie
hehe wiesz,jak się patrzy na te czapki co teraz są,to uwierz mi człowiek chyba woli moherowe berety
No wiem różne gusta ludzie mają, ale poco je przenosić na stadion
Na skoczniach narciarskich jest taka moda i niech tam zostanie!
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
na zywo prezentuje sie o wiele lepiej. Osobiscie jestem bardzo zadowolony
Gdzie mogę taki gadżet dostać i jaki jest jego koszt?
Wykonywany byl on na zamowienie. Tak jak napisal antyC malo ktory zlotnik podejmuje sie roboty ze srebra(dziewczyna robila go u znajomego zlotnika), ceny dokladnie nie znam ale wydaje mi sie ze jest ona w granicach 300zl.
Odp: więcej gadżetów - 13/03/2009 14:22
Dla tych co nie wchodzą na allegro http://www.allegro.pl/item579842566_witraz_pogon_szczecin_wisla_real_fcb_legia.html
Dla tych co nie wchodzą na allegro http://www.allegro.pl/item579842566_witraz_pogon_szczecin_wisla_real_fcb_legia.html
Według mnie zaj.....cie sie prezentuje
Owszem prezentuje się bardzo dobrze, a można coś takiego samemu zrobić jest to koszt 3 farb, odpowiedniej szyby i ewentualnego stojaczka koszt około 30 - 45 zł jak wie się gdzie szukać
Ale nasze naszywki nie są robione metodą laserowa. W realu całkiem dobrze sie prezentują.
Odpowiednia cena dla nich to koszt 8 zl jednakże.
Ogólnie to zależy ile takich naszywek zamówisz.Firma bierze 50zł za matrycę i resztę za naszywki,
ogólnie za 100 naszywek nie wyjdzie więcej niż 1,5 zł za sztukę...
Ale nasze naszywki nie są robione metodą laserowa. W realu całkiem dobrze sie prezentują.
Odpowiednia cena dla nich to koszt 8 zl jednakże.
Ogólnie to zależy ile takich naszywek zamówisz.Firma bierze 50zł za matrycę i resztę za naszywki,
ogólnie za 100 naszywek nie wyjdzie więcej niż 1,5 zł za sztukę...
Ale to jest głupie podejście klubu, więcej zarobią na tańszych gadżetach bo ich więcej sprzedadzą a tych drogich jak ta naszywka to nie wiem ile osób kupi, zrobiliby połowę tańszą a sprzedaż wzrośnie. I nie 15 a 40 osób kupi taką naszywkę.
Ale to jest głupie podejście klubu, więcej zarobią na tańszych gadżetach bo ich więcej sprzedadzą a tych drogich jak ta naszywka to nie wiem ile osób kupi, zrobiliby połowę tańszą a sprzedaż wzrośnie. I nie 15 a 40 osób kupi taką naszywkę.
Dokładnie tak jak mówisz, ale szpece od marketingu wiedzą swoje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.