Wreszcie po wielu kłopotach dotarły kalendarze - lepiej późno niż wcale (realizacja zamówienia trwała trzy tygodnie). Kalendarz o wymiarach 33x47cm. Koszt udało sie zamknąć w 15zł i w takiej cenie są już dostępne na stoisku na Turzynie. Edycja w ilosci kilkudziesięciu sztuk. Dodatkowe info: [email protected]
Kalendarze bardzo dobre! Dałoby radę je wystawić na Allegro?
Więc trzeba się jutro na turzyn przejechac bo sciana już czeka no chyba że da radę na allegro wystawic
Z braku czasu na wysyłkę nie będą raczej dostępne na Allegro, nie mówiąc w jakim stanie Poczta Polska by doręczyła przesyłkę.
Wreszcie po wielu kłopotach dotarły kalendarze - lepiej późno niż wcale (realizacja zamówienia trwała trzy tygodnie). Kalendarz o wymiarach 33x47cm. Koszt udało sie zamknąć w 15zł i w takiej cenie są już dostępne na stoisku na Turzynie. Edycja w ilosci kilkudziesięciu sztuk. Dodatkowe info: [email protected]
Zostały ostatnie sztuki do nabycia na stoisku na Turzynie - pawilon 208.
Troszkę przesadzili z ceną za naszywkę za haftowaną na Turzynie 10zł było.
Koszulka wybrana przez kibiców fajnie się prezentuje, a ta obok hmmm MW lepsze zrobiło
Odp: więcej gadżetów - 12/03/2009 17:52
Jakaś całościowa fota tego szala KLIK ?
I tego białego t-shirta, bo tak średnio widoczne te napisy, ale na pierwszy rzut oka to za dużo tam nasrane..
Piersiówki obowiązkowa pozycja w repertuarze gadżetów, fajny brelok gumowy i otwieracz.
ogolnie te cieniowane herby to chyba sredni pomysł, zawsze mozna zrobić dużego samego gryfa z datą, ale z tym to juz chyba całkiem przesadzili...
nie wiem jakie wy macie zdanie, ale wg mnie istnieją niekiedy takie symbole, których za chuj się nie modyfikuje, a zaliczają sie do nich m.in. godło Polski, herb Pogoni itp.
a tak poza tym, to te czapki nawet jak z turzynu nie wyglądają, ja nie rozumiem, dla kogo te chłamy są wypuszczane? to jest coś naprawdę nie halo, zeby klub POGOŃ SZCZECIN miał takie buble i to jeszcze się tym szczycą jakby chuj wie czym....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.