Odp: więcej gadżetów - 30/11/2008 18:55
Nie wiecie może czy są jeszcze jakieś BLUZY Pogoni w sprzedaży? I czy są jakieś inne wzory prócz tego przedstawionego w Galaxy bo jakoś tak nie przypadł mi do gustu :/.
Nie wiecie może czy są jeszcze jakieś BLUZY Pogoni w sprzedaży? I czy są jakieś inne wzory prócz tego przedstawionego w Galaxy bo jakoś tak nie przypadł mi do gustu :/.
na turzynie są
no i te na allegro...
ale sam nie wiem czy ją zamawiać..
Gościu też porobił bluzy i koszulki dla Legii.Ja odpuszczam,nie bede pakował kasy burakowi.
Odp: więcej gadżetów - 01/12/2008 18:10
A wszyscy, a szczegolnie ja, ktory zarejestrowalem sie tu pare dni temu, wiedza, ze zmienil ksywe i numer gadu Sam najpierw pisal, zeby sie odzywac na gg, to chyba nie jest problem, ze ktos podal jego gg. Zreszta nie wiem o co chodzi- mam ku**a przeprosic, ze chcialem kupic szalik, nawiasem mowiac genialny, i dlatego szukalem kontaktu ze sprzedawca Jesli to bylo zle, to przepraszam. Przepraszam tez, ze jest zimno na dworze, ze tak szybko robi sie ciemno, nawet i za to, ze na Florydzie sa tajfuny. Tym "milym" akcentem sie zegnam i mowie, ze juz wiecej waszego forum nie odwiedze, panuje tu zbyt mila atmosfera. Mozecie wykasowac to konto...
A wszyscy, a szczegolnie ja, ktory zarejestrowalem sie tu pare dni temu, wiedza, ze zmienil ksywe i numer gadu Sam najpierw pisal, zeby sie odzywac na gg, to chyba nie jest problem, ze ktos podal jego gg. Zreszta nie wiem o co chodzi- mam ku**a przeprosic, ze chcialem kupic szalik, nawiasem mowiac genialny, i dlatego szukalem kontaktu ze sprzedawca Jesli to bylo zle, to przepraszam. Przepraszam tez, ze jest zimno na dworze, ze tak szybko robi sie ciemno, nawet i za to, ze na Florydzie sa tajfuny. Tym "milym" akcentem sie zegnam i mowie, ze juz wiecej waszego forum nie odwiedze, panuje tu zbyt mila atmosfera. Mozecie wykasowac to konto...
Ty chyba kogos źle zrozumiałes kolego mój post był odnośnie zachowania Tura , zbyt szybko wysuwasz wnioski ... Możesz miec pretensje tylko do Tura...
na turzynie są
Dzisiaj ma byc dostawa bluz ( chyba tylko 5 ) na plecach ma byc POGOŃ 1948 SZCZECIN z przodu haftowany herb. Tak mi powiedział sprzedajacy . Nawiasem mowiac to szkoda ze w takich malych nakladach wydaja bluzy, bo ciezko jest znalezc cos fajnego.
W ostatnich latach, przed okresem Świąt Bożego Narodzenia zbieraliśmy zamówienia na 60-sekundowe race świetlne, widywane na stadionach piłkarskich.
Nie inaczej jest w tym roku. Aby złożyć takie zamówienie, wystarczy napisać do NaS maila na adres [email protected], wraz ze swoim imieniem lub ksywką oraz liczbą zamawianych rac. Wkrótce po otrzymaniu wiadomości wyślemy odpowiedź w której umieszczony będzie konkretny termin ich odbioru. Już teraz wiadomo, że będzie to na kilka dni przed Sylwestrem. W tym roku dostępne są jedynie race w kolorze czerwonym. Cena pozostaje bez zmian i wynosi 20 zł.
Zamówienia zbieramy do 20 grudnia.
Całkowity zysk ze sprzedaży pirotechniki zostanie przeznaczony na szeroko rozumiane cele ultras.
hmm, pewnie w takiej jak obecne, czyli coś w granicach 200 zł, jest to duzy wydatek, dlatego poluję na coś co mi się spodoba, bo szczerze mowiac obecne wzory sa jakies nie takie ;/ .
Pozdrawiam
hmm, pewnie w takiej jak obecne, czyli coś w granicach 200 zł, jest to duzy wydatek, dlatego poluję na coś co mi się spodoba, bo szczerze mowiac obecne wzory sa jakies nie takie ;/ .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ja za czarna bluze z dużym napisem Pogon i małymi literami Szczecin na klacie+ duze Szczecin na plecach dałem 125 zł
Pozdrawiam
ja za czarna bluze z dużym napisem Pogon i małymi literami Szczecin na klacie+ duze Szczecin na plecach dałem 125 zł
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.