Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 15:59
to zajebiscie, ze ekstraklasa, ale w koncu przydaloby sie jakies foto. a cena swoja droga strasznie wysoka, ze skory kangura?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 17:10
Tania to ona nie jest no i powiem ze zadna rewelka ale sa rozne gusta,mam propozycje moze by zrobic konkurs na projekt takiej bluzy i ten projekt ktory wygra poprzez oceny na forum zrealizowac i tak zeby cena zamknela sie w cenie nie wiem np 150 zl
No i wtedy wszyscy byliby zadowoleni, a zwyciezca mialby maly udzial w sprzedarzy lub wiekszy taka nagroda za trud
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 17:29
jak dla mnie tragedia, zero ładu, zero składu.
niewiem do kogo należało zaprojektowanie tej bluzy ale słabo się spiasał.
nikt nie musi się spinać nad tym postem bo to tylko i wyłącznie moja opinia.
pozdrawiam.
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 18:23
zwykła bluza a jarania się było że ohoho. Nie warta takiej sumy napewno. Jak się nic nie zmieni z tymi pamiątkami to klub będzie sprzedawał po 2-3 sztuki każdego swojego gadżetu. A wystarczą dobre chęci i chęć porozumienia z kibicami a zyski ze sprzedaży byłby duuużo wyższe bo i zapewne produktu przerastały by o klasę te od tych które mamy teraz
zwykła bluza a jarania się było że ohoho. Nie warta takiej sumy napewno. Jak się nic nie zmieni z tymi pamiątkami to klub będzie sprzedawał po 2-3 sztuki każdego swojego gadżetu. A wystarczą dobre chęci i chęć porozumienia z kibicami a zyski ze sprzedaży byłby duuużo wyższe bo i zapewne produktu przerastały by o klasę te od tych które mamy teraz
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 19:38
czy sa jeszcze do kupienia gdzies wpinki (herb Pogoni) na kolnierz? szukalem jakis czas temu i nie znalazlem a swoja niestety posialem
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 19:45
Bluza bez rewelacji, lagodnie mowiac. Jak ktos wie jaka gramatura materialu to niech napisze. A cene przemilcze bo motyw wzorowany na Pretorianie a z pewnoscia jakosc nie ta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.