Ja kupiłem koszulke na Turzynie jakieś 2 miesiące temu i dałem za nią 70 zł, wiec ceny nie powinny się znacząco zmienić
Dlatego podałem 80 zł , ale czy są już te z reklamą Bosmana?
Jest reklama Bosmana. Nie taka jak te na oficjalnych (jednolity biały) i nie ma herbu. Na turzynie powiedzieli mi, że na te oficjalne bedzie trzeba jeszcze poczekać
I choćbym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem największym skurwysynem w tej dolinie
Odp: więcej gadżetów - 20/02/2008 14:23
Chciałem wyjść z inicjatywą zrobienia pasiaków i przeglądając stronę z takowymi znalazłem coś czego nie ma nigdzie u nas w Szczecinie do kupienia a wygląda że robione dla kibiców Pogoni, może ktoś coś powie więcej na ten temat
Chciałem wyjść z inicjatywą zrobienia pasiaków i przeglądając stronę z takowymi znalazłem coś czego nie ma nigdzie u nas w Szczecinie do kupienia a wygląda że robione dla kibiców Pogoni, może ktoś coś powie więcej na ten temat
a możę jakieś zdjęcie tego czegoś ?
wejdz na stronę www.szaliki.com po lewej stronie wchodzisz w pasiaki z haftem i zauważysz ten szal o którym pisałem
a możę jakieś zdjęcie tego czegoś ?
wejdz na stronę www.szaliki.com po lewej stronie wchodzisz w pasiaki z haftem i zauważysz ten szal o którym pisałem
Ostatnio jakoś nie mam okazji bywać w Galaxy, coś ruszyło już z tym sklepem z pamiątkami?
Dla przykładu pamiątki Jagiellonii (pod koniec strony) : LINK
Bardzo fajny pomysł z portfelami
To jest ostatnio wprowadzony przez Szulca gadżet, jak i wiatrówki.
Bluzy by się przydały. Ale te od Stowarzyszenia. NA mecz Polska - Gwiazdy OE Edi dostał szalik Pogoni,
to są chyba te gadżety od klubu, jakieś takie nie teges...
a na samym obiekcie zaopatrzyć się w produkty marketingowe (między innymi szalik) z logiem Pogoni Szczecin SA oraz symbolami 60-lecia Dumy Pomorza. Każdy z tych produktów opatrzony będzie specjalną metką oraz hologramem potwierdzającym oryginalność danego produktu. Od poniedziałku tzw. gadżety dostępne będą także w siedzibie klubu przy ulicy Karłowicza, a docelowo także w Galaxy i za pośrednictwem internetu.
W połowie kwietnia na rynku pojawi się także zupełna nowość, czyli pieczywosportowe, którego dochód w całości wesprze działalność Pogoni Szczecin SA.Będzie ono do nabycie głównie w sieci "Asprod" i ceną nie odbiegnie odstandardowych produktów firmy.
a na samym obiekcie zaopatrzyć się w produkty marketingowe (między innymi szalik) z logiem Pogoni Szczecin SA oraz symbolami 60-lecia Dumy Pomorza. Każdy z tych produktów opatrzony będzie specjalną metką oraz hologramem potwierdzającym oryginalność danego produktu. Od poniedziałku tzw. gadżety dostępne będą także w siedzibie klubu przy ulicy Karłowicza, a docelowo także w Galaxy i za pośrednictwem internetu.
W połowie kwietnia na rynku pojawi się także zupełna nowość, czyli pieczywosportowe, którego dochód w całości wesprze działalność Pogoni Szczecin SA.Będzie ono do nabycie głównie w sieci "Asprod" i ceną nie odbiegnie odstandardowych produktów firmy.
Że co?
chlebuś mniam. (:
W innych miastach mogą sobie mieć klubową wodę, klubowe piwo, ale za to tylko my w Szczecinie będziemy mieć klubowy chleb
Ciekawe tylko jak to będzie wyglądać... Może będzie w kształcie naszego herbu?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.