Czy kalendarz jubileuszowy z tego konkursu jest (będzie) dostępny w sprzedaży?
kalendarz jest super fajnie by bylo gdyby byl w sprzedazy..
nie lepiej wziac udzial w konkursie i go wygrac?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 27/12/2007 20:02
moze takiez pytanie bylo, nie mam czasu na grzebanie w tym temacie: czy sa nadal dostepne spiochy w barwach? jak juz bede jechac na Turzyn, to chce wiedziec, czy warto? Chyba, ze ktos ma do sprzedania, rozmiar od 74 wzwyz
dziekuje za informacje
Shee, mama Jakubka
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
moze takiez pytanie bylo, nie mam czasu na grzebanie w tym temacie: czy sa nadal dostepne spiochy w barwach? jak juz bede jechac na Turzyn, to chce wiedziec, czy warto? Chyba, ze ktos ma do sprzedania, rozmiar od 74 wzwyz
dziekuje za informacje
Shee, mama Jakubka
Kiedyś cały czas były w Fali, ale jak szukałem jakieś pó roku temu to nigdzie nie znalałem, a przewertowałem całe miasto...raczej już ich nigdzie niema...stały się unikatem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.