Odp: więcej gadżetów - 31/12/2005 12:54
Ale po co piszecie ze jestście zainteresowani ? Piszcze do antyCa na e - mail bo potem z takich zainteresowań gowno wychodzi . Zeby było konkretnie kto bierze a kto nie . Bo pogubić sie mozna . Zaraz wsyzscy będa zainteresowani a kupi 20 osob :/ pozdro
czy sa juz znane jakies konkrety w tej sprawie co, za ile, gdzie, kiedy itp? czy moj mail dotarl?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 14/01/2006 20:11
Mnie się wydaje ze jest wiele sklepów z różnymi gadżetami... Są różne rzeczy nie tylko naklejki. Według mnie jest tego tylke ze wystarczyłoby dla wszytskich kupujących...
Nie polecam kupna koszulek w tej firmie. To złodzieje. Zamówiłem u nich i zapłaciłem z góry w lipcu za 4 koszulki. Napisali, że nie mają jednego wzoru więc przysłali tylko trzy i obiecali, że czwartą koszulkę przyślą wkrótce. Mimo kilku listów do nich m.in.z żądaniem zwrotu pieniędzy, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. A minęło już 6 miesięcy. Tak więc nie polecam kontaktów z tą złodziejską firmą.
Nie polecam kupna koszulek w tej firmie. To złodzieje. Zamówiłem u nich i zapłaciłem z góry w lipcu za 4 koszulki. Napisali, że nie mają jednego wzoru więc przysłali tylko trzy i obiecali, że czwartą koszulkę przyślą wkrótce. Mimo kilku listów do nich m.in.z żądaniem zwrotu pieniędzy, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. A minęło już 6 miesięcy. Tak więc nie polecam kontaktów z tą złodziejską firmą.
To po co z góry zapłaciłeś? Do mnie wpadł listonosz i od ręki dał koszulke.
To sie do nich przejdz osobiscie. Mialem podobna sytuacje, wiec zlozylem im wizyte i w ramach przeprosin wzialem 3 inne koszulki
Twardowskiego 18...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: więcej gadżetów - 15/01/2006 19:49
Tez zamawialem u nich koszulki i przyszly bodajze po dwoch tygodniach,przyznam szczerze iz nie jestem z nich zbytnio zadowolony,ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia,no ale czego mozna bylo sie spodziewac po koszulce za 25 plnow...
Odp: więcej gadżetów - 15/01/2006 20:05
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80393019
to koszulka Legii z krótkim rękawkiem( ponoć solidna koszulka i napis też)
To sie do nich przejdz osobiscie. Mialem podobna sytuacje, wiec zlozylem im wizyte i w ramach przeprosin wzialem 3 inne koszulki
Twardowskiego 18...
Dzięki za radę. Nawet nie wiedziałem, że mają siedzibę tak blisko. Przejdę się w takim razie do nich. Ale swoją drogą to widać, że nie są zbyt rzetelną firmą.
Odp: więcej gadżetów - 18/01/2006 10:08
Na dniach (prawdopodobnie w sobote) wrzuce ostateczne 2 projekty jak maja wygladać i wtedy przez tydzien zapisywac na moejego meila...potem ustawimy się na zaliczki i robimy bluzy.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80393019
to koszulka Legii z krótkim rękawkiem( ponoć solidna koszulka i napis też)
co do solidności koszulki bym sie spierał bo to ta najtańsza koszulka AmericanFlag, ale za to b. fajny nadruk
dzieki za zamieszczenia link'a, przydał sie
Odp: więcej gadżetów - 22/01/2006 11:34
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82829277 - to kalendarz Pogoni na rok 2006(prawie żaden piłkarz juz jest nieaktualny )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.