Odp: więcej gadżetów - 25/09/2007 12:55
Duzo wyjasni sie na dniach...Jesli pare rzeczy sie pouklada to wszystko ruszy pelna para(a roznorodnosc gadzetow, bedzie zalezala od tego ile osob jest zainterseowanych pamiatkami i jak wszystko bedzie schodzic).
zakupy - 25/09/2007 16:36
Witam, mam pytanie gdzie można kupić bluzę Pogoni, taką siwą z kapturem z tyłu jest napis złoty z gryfem PORTOWCY ?? po ile ona jest? i czy będzie rozmiar "M" ? z góry dziękuje
Witam, mam pytanie gdzie można kupić bluzę Pogoni, taką siwą z kapturem z tyłu jest napis złoty z gryfem PORTOWCY ?? po ile ona jest? i czy będzie rozmiar "M" ? z góry dziękuje
to była tylko limitowana kolekcja dla znjomych , wiec juz ich nie ma i jej nie dostaniesz.
Odp: więcej gadżetów - 28/09/2007 12:24
w sklepie ZINA przy ul. Jagielońskiej vis-a vis Ambera są juz koszulki meczowe Dumy Pomorza.
Można tez nabyc bilety na mecz.!!
Odp: więcej gadżetów - 01/10/2007 16:45
wiem ze za Gadzety odpowiedzialne sa juz niektore osoby, ale chcialem zaproponowac taki pomysl, mam nadzieje ze zbytnio zjechany nie bede
A wiec tak, na allegro czy innych sklepach w necie do kupienia jest wiele Flag roznych klubowych zespolow. Moze mozna by wprowadzic do sprzedazy flage Pogonii dajmy na to o wymiarach 152x92 cm.
Moim zdaniem ludzie by kupowali bo fajnie by wygladalo powiesic sobie na scianie flage Pogonii obok Narodowej.
Tu daje foto przykladu takowej flagi, tyle ze Barcelona jakby ktos nie wiedzial [IMG]http://img68.imageshack.us/img68/4018/245134861js7.th.jpg[/IMG]]flaga
Odp: więcej gadżetów - 01/10/2007 18:09
Mam identyczną Barcelony na ścianie i pięknie by się obok flaga Pogoni prezentowała, ja na bank bym takową kupił - ale na pomyśle pewnie się skończy.
Odp: więcej gadżetów - 11/10/2007 15:21
czesc wszystkim bardzo potrzeuje waszej pomocy moj chlopak jest wielkim kibicem Pogońi jak zreszta my wszyscy i chcialabym mu kupic cos zwiazanego z tym klubem posiada juz pare rzeczy ale potrzebuje czegos super co go ucieszy czy mozecie mi powiedziec gdzie moge cos takiego znaleśc
czesc wszystkim bardzo potrzeuje waszej pomocy moj chlopak jest wielkim kibicem Pogońi jak zreszta my wszyscy i chcialabym mu kupic cos zwiazanego z tym klubem posiada juz pare rzeczy ale potrzebuje czegos super co go ucieszy czy mozecie mi powiedziec gdzie moge cos takiego znaleśc
w bunkrze jest opcja zeby zrobic niesmiertelniki(takie blaszki co nosza zolnierze i tam jest twoje nazwisko itd.) to idz i powiedz ze chcesz takie z herbem Pogoni, albo poszukaj na allegro takiej opcji wiem ze jest
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.