a od dawna interesujesz się Pogonią? czy od miesiąca?
"długiej" serii nie będzie, natomiast druga... już jest... od roku, natomiast jeżeli pytasz o czwartą, która powinna nastąpić po obecnej (trzeciej) to będzie.
PS. na dniach w punktach sprzedaży i na allegro pojawią się kalendarze ścienne
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: więcej gadżetów - 13/12/2006 14:17
mam pytanie w jaki sposób moge miec ta bluze jestem z warszawy kiedy mam zaplacic pieniadze i w jaki sposób przy odbiorze czy jak?
to wydaje mi sie ze te bluzy mialo wydac lotto,a le ostatecaznie wyszly granatowe z herbem na piersi i prasowanka na plecach(j.w.) i byla rozpinana. Bluzy te jednak moim zdaniem byly bardzo marnie zrobione. Pzdr
Mam pytanie, mianowicie co w tym kalendarzu będzie motywem przewodnim? Kibice czy może nasi "gwiazdorzy piłkarscy" ?
edit. a czy ja pisałem o samych Brazylijczykach ? ;] w Pogoni grali o ile mnie pamięc nie myli tacy jak np. Grosicki czy Celeban - i przynajmniej mi nie przeszkadzałoby gdyby się w kalendarzu owym znaleźli - pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: eF^, 13 grudnia 2006, 17:51 [1 raz(y)]
Ok,masz rację tylko zwrot "gwiazdorscy piłkarze" kojarzy mi się z Brazylijczykami i no moze też Łabędzki, ale myślę, że tematyka będzie "kibicowska"... oby
Ostatnio edytowany przez: Plum, 13 grudnia 2006, 18:04 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: więcej gadżetów - 13/12/2006 18:28ODPOWIEDŹ DLA TYCH KTÓRZY UWAŻAJĄ, ŻE JEST ZA MAŁO BLUZ POGONI ITD: dwa dni temu wrzuciłem dwa projekty bluz na które można składać zamówienia. termin oststeczny to 15.12 (tylko dlatego by bluzy wyszły przed świetami) i co się okazuje...ża minęła połowa czasu na zamówienie, a jak na razie chętnych jest ......................... 4 OSOBY
Odp: więcej gadżetów - 13/12/2006 19:38
Jest możliwość kupna koszulki ziny bez napisów "Portowcy" i "Bosman" rozmiar L ?? Info takie było podane na stronie głównej - wszystkie możliwe pkt sprzedaży objechałem i wszędzie było rozczarowanie (z mojej strony oczywiście)!! Teraz na allegro też niema możliwości kupna takiej koszulki... więc pytam: Czy będzie jeszcze taka możliwość? Jestem bardzo zainteresowany nawet jeśli miałbym troche poczekać!
Prosze o odpowiedz jakiejs kompetentnej osoby!!
Odp: więcej gadżetów - 14/12/2006 19:10
A ja mam takie pytanko gdzie można dostać takie czarne bluzy tylko że czyste bez żadnych nadruków i w jakiej cenie mniejwięcej
Jest możliwość kupna koszulki ziny bez napisów "Portowcy" i "Bosman" rozmiar L ?? Info takie było podane na stronie głównej - wszystkie możliwe pkt sprzedaży objechałem i wszędzie było rozczarowanie (z mojej strony oczywiście)!! Teraz na allegro też niema możliwości kupna takiej koszulki... więc pytam: Czy będzie jeszcze taka możliwość? Jestem bardzo zainteresowany nawet jeśli miałbym troche poczekać!
jak najbardziej tak. czyste koszulki jeszcze nie dojechały. będą na dniach.
Dzięki, jeszcze mi powiedz czy będzie jakieś info czy mam się sam dowiadywać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.