W tej chwili dostępne są tylko w barwach,czarnych nie ma.Jeśli w barwach dobrze się sprzedadzą to zapewne będą i czarne.Koszt 30zł.Sądze że fajny gadzecik którego na Pogoni brakowało.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Od piątku mozna w punktach Lotto kupić takie oto czapeczki:
http://www.free.of.pl/s/supersite/end/89.jpg
W tej chwili dostępne są tylko w barwach,czarnych nie ma.Jeśli w barwach dobrze się sprzedadzą to zapewne będą i czarne.Koszt 30zł.Sądze że fajny gadzecik którego na Pogoni brakowało.
Odp: więcej gadżetów - 29/03/2006 13:56
No panowie dbający o strone chyba już pora troche zaktualizować dział "Flagi" bo coś nowych tam nie widać AntyC flaga choć mokra żadnych skutków ubocznych nie było więcy wykonanie można chwalić
Ps co z tymi kieliszkami bo coś cisza w tym temacie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: więcej gadżetów - 01/04/2006 14:18
Mam pytanie heh zna ktos moze jakas osobe z "Młodych Wilków"?potrzebuje kontakt do nich poniewaz znam osobe która chętnie zasponsoryuje flage/i Pogońi w razie czego prosze o kontakt. [email protected]
Od piątku mozna w punktach Lotto kupić takie oto czapeczki:
http://www.free.of.pl/s/supersite/end/89.jpg
mozna juz dostac takie czarne??
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Odp: więcej gadżetów - 15/05/2006 21:45
mam pytanie - nie wiecie gdzie w Szczecinie mozna kupic koszulke typu "jestem paprykarzem i jestem z tego dumny" wiem ze jest sklep internetowy ale ciekaw jestem czy mozna taka kupic gdzies na miejscu
mam pytanie - nie wiecie gdzie w Szczecinie mozna kupic koszulke typu "jestem paprykarzem i jestem z tego dumny" wiem ze jest sklep internetowy ale ciekaw jestem czy mozna taka kupic gdzies na miejscu
Za taka koszulke wyjebalbym bym ci w pysk...
Koszulka nie dla mnie ...ma to byc prezent na urodziny dla typa ktory nie jest ze Szczecina ... sam bym jej sobie nie kupil ... i zeby nie bylo nie chodzilo mi o ta konkretnie koszulke tylko o te co sa w sklepie reklamowanym na v-pl ...bez cisnien
p.s.z paprzykarzem w zadnym wypadku sie nie utozsamiam
Jeszcze jest szansa jej kupienia.jutro składam zamowienia także jak cos dzwon pod 600 037 928 jutro rano lub pisz teraz pilnie na mwila (jeśli niewiesz jaki rozmiar to podaj swoje wymiaty to ci dobiorę odpowiedznia...bluze bedziesz miał maksymalnie za tydzień) i sie dogadamy co do rozmiary i koloru...pamietaj to PILNE !!!!!!
Odp: więcej gadżetów - 23/05/2006 19:12
Rozumiem, że opaski Pogoni ( nie te z lotto) nie są już w sprzedaży.
Mimo to pytam czy ktoś nie byłby w stanie odsprzedać takiej, stan jest nieważny...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 23 maja 2006, 19:27 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.