co do bluzy lotto tej z POGON SZCZECIN z tylu .. ladna ...pod warunkiem ze z tylu jest haft a nie takie "naklejki, prasowki"
heh wole kupic od antyC czy od Pio
(co zrobilem )
jak chcecie obejrzeć inne oferty lotto to wpisujcie wkońcu linku nr od 1 do 5
to tak dla mniej rozgarnietych :>
ale ten projekt bluzy (nr 3) to jest wyjebisty.. jak był poruszany temat bluz Legii to dokładnie o taką chciałem ale Pogoni.. szkoda ze cena tak wygórowana
Odp: więcej gadżetów - 17/03/2006 20:40
Tak dla sprostowania bo widze ze niektorzy szperaja w innych projektach he moglem je pokasowac juz - zaden oprocz tego co podal BTR nie zostanie zrealizowany przez firme LOTTO a szkoda , takze w sklepach dostepna jest tylko ta jedna bluza z tych i wielu innych projektow pozdro
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: więcej gadżetów - 18/03/2006 20:05
http://www.allegro.pl/item92549801_lech_poznan_tablica_rejestracyjna_8_wzorow_.html fajny pomysł pyrki mieli ale z napisem POGOŃ pewnie by się lepiej prezentowało
[cytat=BTR]Od dziś są w sprzedarzy nowe bluzy Pogoni w Lotto:
http://www.free.of.pl/s/supersite/end/3.jpg
Taki był projekt,wykonanie mam wrażenie że jest jakieś troche dziwne,w każdym razie zainteresowani niech podbijają do Galaxy czy inych punktów Lotto.Cena: (niestety) 139zł[/BTR]
Odp: więcej gadżetów - 23/03/2006 16:55
byłem widziałem mogę się wypowiedzieć.. widziałem kilka bluz.. natomiast ta najfajniejsza? o której jest dyskusja nie wygląda przekonująco.. herb z przodu haftowany natomiast napis z tyłu i herb już NIE, bluza jest rozpinana i dość cieńka.. tak więc cena jaką sobie rządają (139 zł ) Jest STANOWCZO Wygórwana... taka bluza nie powinna kosztować więcej jak 60-70 zł, pomysł dobry natomiast nie najlepsze wykonanie ..osobiście bardzo podoba mi się ten napis i herb na plecach i gdyby był on haftowany to dałbym te 140 zł
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Koszulka "Pogoń Walcząca" - 25/03/2006 14:40
Witam... jest sporo tematow dotyczacych gadzetow, ale wszedzie radzicie aby kupowac gadzety w miescie. Jako ze nie bywam w Szczecinie mam do was prosbe o informacje, gdzie mozna kupic tą koszulkę.
Jest moze jakis sklep internetowy prowadzacy sprzedaz wysylkową?? Mysle ze bylby to najprostszy sposob nabycia tej koszulki...
Witam... jest sporo tematow dotyczacych gadzetow, ale wszedzie radzicie aby kupowac gadzety w miescie. Jako ze nie bywam w Szczecinie mam do was prosbe o informacje, gdzie mozna kupic tą koszulkę.
Jest moze jakis sklep internetowy prowadzacy sprzedaz wysylkową?? Mysle ze bylby to najprostszy sposob nabycia tej koszulki...
Sklepu internetowego nie ma Co do kupna koszulki (nie wiem czemu napisales tej, bo osttanio rozmawialismy o bluzach) to do wyboru masz pare stoisk Przy Piłsudskiego spory sklep, najwiekszy wybor i mniejsze stoiska w Galay, Realu i na Turzynie
Sklepu internetowego nie ma Co do kupna koszulki (nie wiem czemu napisales tej, bo osttanio rozmawialismy o bluzach) to do wyboru masz pare stoisk Przy Piłsudskiego spory sklep, najwiekszy wybor i mniejsze stoiska w Galay, Realu i na Turzynie
Gosciu potrafisz czytac Mario nie bywa w Szczecinie i chce kupic jakis gadzet przez internet a Ty pierdolisz o sklepach w Szczecinie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.