Odp: więcej gadżetów - 09/02/2014 10:09
Czy przedmioty sprzedawane na Allegro z linku poniżej to samowolka czy firma która je dystrybuuje ma podpisaną umowę z klubem? Herb na zdjęciach jest nieaktualny, poza bluzami/polówkami Pogoni ma także innych klubów - Górnika, Wisły itd.
Odp: więcej gadżetów - 29/05/2014 19:17
Fajnie jakby powstała jakaś baseballowa kurtka z motywem Pogoni. Widziałem, że tego typu bejsbolówka wjechała do sklepu Legia.com. Jakby zrobić jakiś fajny motyw, to wyszedłby na prawde fajny gadżet do kupienia.
Odp: więcej gadżetów - 29/05/2014 23:58
Bejsbolówka ma być podobno wypuszczona po lecie. Mam nadzieję że SKPS postara się zrealizować tą produkcję w tym czasie co planowali.
Odp: więcej gadżetów - 03/06/2014 14:30
Od SKPS :
"Godziny otwarte sklepu! Zapraszamy środę od 16 do 19! Sklep mieści się w biurze SKPS Portowcy przy ul. Karłowicza 28! W sprzedaży m.in. szalik Granatowo-bordowi w promocyjnej cenie 20 zł! Zapraszamy na zakupy!"
Odp: więcej gadżetów - 24/07/2014 18:56
Otwarta sprzedaż w GBStyl.pl! Zapraszamy wszystkich w piątek między 15:00 a 18:00 do naszego sklepu przy ul. Karłowicza 28! Budynek klubowy! Do każdego zakupy powyżej 50 zł szalik „Granatowo-bordowi” gratis! Zapraszamy!
W czwartek w godzinach od 16:00 do 19:00 zapraszamy na zakupy do naszego stacjonarnego sklepu, który mieście się przy ul.Karłowicza 28 na parterze! Gadżety od kibiców dla kibiców!
Odp: więcej gadżetów - 12/08/2014 08:53
Szukam damskiej bokserki lub koszulki z krótkim rękawem rozmiar s/m/ z logiem Pogońi w sercu, napisem i love Pogoń lub temu podobnej. Niestety nigdzie nie można już takowej znaleźć.
Odp: więcej gadżetów - 14/04/2015 19:47
Wiem, że chłopaki mają dużo swoich pomysłów, ale skoro temat bejsbolówek wypalił, to może i tym ktoś się zainteresuje. Myślę, że dużo osób byłoby zainteresowanych kupieniem rybaczki albo kaszkietu z motywem Pogoni.
Odp: więcej gadżetów - 09/08/2015 20:22
Chyba najbardziej odpowiedni temat. Kupiłem dwie koszulki nowe z GB PS i My zginiemy Pogoń nigdy. Kupiłem L okazały się za małe czy istniej możliwość wymiany na XL. Aktualnie przebywam po za granicami kraju koszulki przywiozła mi rodzina założyłem i dupa wrócili z koszulkami do Szczecina. Miałem je na sobie łącznie jakieś 30 sekund.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.