pisałem juz maila w tej sprawie, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Była by taka możliwosć żeby sprawdzic czy jest taka bluza w Stargardzie i ewentualna przesyłka?
Gdzie mógłbym kupić bluzę stójkę rozmiar L ? i ewentualnie kiedy?
Może jakaś sztuka została w Stargardzie w sklepie Aut bo w Szczecinie nie ma.
pisałem juz maila w tej sprawie, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Była by taka możliwosć żeby sprawdzic czy jest taka bluza w Stargardzie i ewentualna przesyłka?
Znajdź sobie numer telefonu do sklepu zadzwoń i będziesz wiedział. To trudne?
Odp: więcej gadżetów - 22/11/2011 21:56
Nowe szale konkret, dlatego mam pytanie. Jak rozumiem Kubek AMF pojawi się w sprzedaży i tutaj czy wiadomo kiedy ? Pytam, bo zamówiłbym od razu 2 szale + kubek.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 23/11/2011 17:27
Nowe czapki i szaliki dostępne w Fali oraz w QualityShop, dzisiaj wysyłamy paczkę także od piątku dostępne także w Stargardzie w sklepie Aut!
Wystarczy czytać. Pojawiło się to tutaj, na stronie portowcy.org i nawet na głównej na Pogononline.pl
Info z FB
Czapki sprzedają się jak świeże bułeczki...prawdopodobnie konieczna będzie nowa dostawa bo już niewiele zostało! a już niedługo nowe rękawiczki zimowe, kubek, smycz oraz dwie naklejki 20 cm - od kibiców dla kibiców ! www.gbstyl.pl
Odp: więcej gadżetów - 28/11/2011 18:01
Czapek pasiaków - brak! Ostatnie sztuki zostały dzisiaj dowiezione do Fali oraz wysłane do Stargardu. Dzisiaj domówiliśmy kolejną partię, bowiem nie spodziewaliśmy się takie zainteresowania W następnym tygodniu debiut bluzy PS a w tym czekamy na nowe gadżety... więcej informacji wkrótce
Przed zakupem polecam dotknąć i ocenić jakość _ jak dla mnie na poziomie koszulki Puchar jest Nasz, która kosztowała 10 zł jakoby odnieść to do bluz. Czapka może i w miarę ale nie w tej cenie.
Widać nowy spec od gadżetów się stara, szkoda że jak jego poprzednicy jest marny i kroczy tą samą drogą zwaną padaka.
Już od najbliższego piątku tj. 2 grudnia pamiątki GBStylu dostępne będą w drugim punkcie sprzedaży w ścisłym centrum Szczecina na Placu Kościuszki! Od jutra kibice Dumy Pomorza znajdą nasze pamiątki w sklepie „Strefa Sportu”, który znajduje się w popularnym Pasażu Kościuszki (Pl. Kościuszki 20). Punkt czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.30 do 18.30 oraz w soboty od 10 do 15.30!. W Strefie Sportu od jutra dostępne będą także najnowsze smyczki oraz ostatnie sztuki z pierwszej serii zimowych czapek „pasiaków”. Zapraszamy!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.