Będą wtorek/sroda na punktach, bede pisał na bieżąco, poznieważ kurier zamulil i bedzie dopiero w poniedzialek.
Na dzien dzisiejszy ciekawa pamiatka dla wszystkich obecnych w Bydgoszczy !!
Aha. Cena bluzy z kapturem wyniesie 120zł więc już smiało można odkładać.
Odp: więcej gadżetów - 20/11/2010 21:56
Ze względu na wybór producenta i przedstawienie Braciom po szalu najlepszej ofert jezeli chodzi o jakosc, czapki i rekawiczki przesunely sie w terminie. Koniec listopada/ pierwsze 3 dni grudnia będą na 100%. Jeżeli chodzi o jakosc nie pozaluje nikt kto poczeka, a i od strony graficznej szykuje się rewolucja
Odp: więcej gadżetów - 20/11/2010 22:05
A czapki ? szale? kurwa koszulki wyjebane,z niecierpliwoscia czekam na bluzy.i mam nadzieje ze czapek i szalikow tez sie doczekam
Odp: więcej gadżetów - 28/11/2010 15:44
Ja chwaliłem i dalej się będe tego trzymać, ale tak w miarach dodatku, jakąś tabele rozmiarową chętnie by człowiek zobaczył. Bo to w sieci wiele koszulek typu L, M, a różniących się niestety centymetrowo. Może gdzieś tam od dostawcy koszulek, macie taką tabelę, szerokośc/wysokość/długość, może i do bluz/bluzy, która też ciekawa.
Tak bym się nie czepiał, ale kilkakrotnie spotykałem sie właśnie z zawachaniem co do doboru rozmiaru do swoich warunków .
Ino zostaje oczekiwać na typowo zimowy asortyment czapaji, i rękawiczek, ale materiały i projekty póki co pierwsza klasa oby tak dalej .
Wszystko z myślą o tym, aby nasze trybuny były bardziej granatowo - bordowe Tak więc od dziś zakup powyżej dziesięciu produktów będzie równoznaczny z uzyskaniem 10% zniżki! Organizujcie się i zamawiajcie, bo naprawdę warto. Produkty są najwyższej jakości o czym chyba świadczą komentarze zadowolonych posiadaczy nowej marki.
Promocji nie można rozbijać na kilka zamówień, obowiązuje ona tylko przy jednorazowym zamówieniu.
Ps. Przydałoby się jeszcze wrzucić gdzieś na stronie sklepu, gdzie i w jakich godzinach można zakupić odzież. Ja miałem mały kłopot z zakupem.. bo tu już zamknięte, a tam nie napisane od której do której czynne. Wiem, że kiedyś gdzieś było podane info, ale nie mogę nigdzie znaleźć. A na stronie sklepu można by dodać zakładkę "Nasze punkty" albo coś w ten deseń.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.