Odp: więcej gadżetów - 06/09/2010 20:40
Właśnie dziś poszedłem po nią do fan shopu i się okazało ża teraz od wtorku do soboty jest czynny ;/ , na stronce jest ta bluza ale jak patrzałem przez szybe to nie bardzo no chyba że na stanie ;p
Odp: więcej gadżetów - 08/09/2010 13:18
Chodziło mi o tą bluzę od stowarzyszenia.Wie ktoś czy będzie jeszcze,albo gdzie ją dostane? Przypominam czarna z kapturem,z przodu napis "Morski Klub Sportowy" oraz "Pogoń Szczecin".
Odp: więcej gadżetów - 16/09/2010 22:00
Pojawiły się nowe gadżety w sklepie klubowym. Zaskoczyli mnie granatowo-bordową bluzą. W sumie już dawno nosiłem się z zamiarem zapytania na forum czemu stowarzyszenie nie wypuści bluzy w naszych kolorach. Tylko ciekawe jak ta "klubowa "bluza wygląda na żywo.
Odp: więcej gadżetów - 16/09/2010 22:22
Na zdjęciu wygląda całkiem nieźle, bluzy rozpinanej z kapturem w barwach to chyba jeszcze nie było, cena trochę odstrasza przydałoby się więcej zdjęć albo obejrzenie na żywo.
A z innej beczki, co to kurwa jest?! ani to ładne, ani w barwach:
Z drugiej strony fajnie, że klub wypuszcza nowe gadżety - może każdemu się nie podobają, ale jeśli czytają forum albo słuchają opinii kibiców to mają na przyszłość przydatne informacje.
e. no może trochę mnie poniosło, ale jeśli nikt takiego produktu jak wyżej pokazane skarpety nie kupi to też dla nich sygnał, że coś jednak z tym gadżetem było nie tak.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 17 września 2010, 10:58 [2 raz(y)]
zainspirowali się środowym meczem LM AC Milan - AJ Auxerre czy cu...
weź przeczytaj dokładnie jeszcze raz co napisałeś oni się słuchają własnego widzi mi się, a opinię i pomysły kibiców mają szeroko i głęboko.
Ps. Jak na razie zadziwia mnie lekko sytuacja w Legii. 10.10.10 zostanie rozegrany mecz dla wojtka i KP udostępniła kibicom całą stadionową infrastrukturę oraz wspiera marketingowo sam mecz...
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 17 września 2010, 08:35 [1 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 22/09/2010 12:34
Mam pytanko. Czy Stowarzyszenie ma w planach wydanie bluzy w barwach klubowych? Przyznam, że dzisiaj patrząc na wczorajszą oprawę doszedłem do wniosku, że fajnie byłoby jakby pojawiła się bluza taka jak była na wczorajszym transie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.