Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 15/07/2010 20:09
Ja z kolei mam pytanie, czy dostanę w fali szale reprezentacyjne z nazwą klubu, chodzi mi o te szale :http://www.sklep.portowcy.org/sklep/produkt.php?id=38
Osoba z rodziny jest jubilerem i niedawno zafundowałem sobie u niej taką właśnie zawieszkę szczecińskiego Gryfa. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany? Poniżej podstawowe informacje:
srebro pr. 925
waga 10-15g
wysokość 5cm (bez uchwytu na łańcuch)
szerokość 3-3,5cm
Cena wynosi 200zł. Robił już ten wzrór w złocie, ale wtedy wiadomo cena jest znacznie wyższa. Wielkość myślę też jest do uzgodnienia ale ta, jak na moje oko, jest optymalna. Z tego co z nim gadałem, może również zrobić inne wzory (np. Gryfa z herbu Pogoni). Ewentualnych chętnych prosiłbym o kontakt na maila [email protected] Jeśli macie jakieś inne pomysły to zapodajcie wzory, zobaczymy co da się zrobić.
Jeśli byłaby taka potrzeba, wątek można by wydzielić jako osobny temat ale decyzję w tej kwestii pozostawiam adminom.
Ostatnio edytowany przez: Derian, 16 lipca 2010, 10:11 [2 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 21/07/2010 23:26
Czy ktoś już zakupił Polo?? Jak to wygląda na live?? Bo się przymierzam do kupna a na zdjęciu jakiś jasny granat wyszedł.Nie wiem czy to wina aparatu..
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Odp: więcej gadżetów - 31/07/2010 12:45
Dzis bylem na Turzynie i w sklepie z pamiatkami wisiala koszulka cyt:``Szczecin POGOŃ...im kota(narysowany kot)`` Czyjej produkcji ta fenomenalna koszulka?
Odp: więcej gadżetów - 25/08/2010 12:20
Czy posiada może ktoś naklejki z Herbem Pogoni. Wypuszczone w zeszłym roku przez klub, a może wie czy będzie wznowiona ich produkcja??
Odp: więcej gadżetów - 31/08/2010 16:48
Takie pytanko... małymi krokami zbliża się jesień, a za oknem coraz częściej deszcz i wiatr. Jest szansa, że SKPS wypuści jakieś kurtki przeciwdeszczowe (na jesień)? Na ostatnim meczu widziałem zarąbistą kurtawkę, którą miał L. na sobie. Nie wiem czy mi to umknęło kiedyś, ale nie widziałem jej w sprzedaży. Można jakieś info na ten temat?
Takie pytanko... małymi krokami zbliża się jesień, a za oknem coraz częściej deszcz i wiatr. Jest szansa, że SKPS wypuści jakieś kurtki przeciwdeszczowe (na jesień)? Na ostatnim meczu widziałem zarąbistą kurtawkę, którą miał L. na sobie. Nie wiem czy mi to umknęło kiedyś, ale nie widziałem jej w sprzedaży. Można jakieś info na ten temat?
Jeżeli chodzi Ci o granatową z bordowym krzyżem i gryfem to edycja limitowana niedostępna w sprzedaży robiona daaaaawno temu.
Dokładnie o tą. Jest jakaś nadzieja, że będzie reedycja? Bo kurtka przyznam przekozak. A jak nie, to czy w planach są jakieś na ten sezon?
Nie będzie reedycji bo kurtka robiona była dla wybranych osób,a nie przypadkowych więc nie będzie jej w sprzedaży.Było to już gdzieś pisane na forum.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Nie będzie reedycji bo kurtka robiona była dla wybranych osób,a nie przypadkowych więc nie będzie jej w sprzedaży.Było to już gdzieś pisane na forum.
wszystko ok, tylko słowo "przypadkowych" jest tu trochę zbędne, niby że jest wąska grupa a wszyscy inni kibice są nazywani przypadkowymi? na chuj tak dzielić?
wszystko ok, tylko słowo "przypadkowych" jest tu trochę zbędne, niby że jest wąska grupa a wszyscy inni kibice są nazywani przypadkowymi? na chuj tak dzielić?
Może źle to ujełem ale wiadomo o co chodzi
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.