Odp: więcej gadżetów - 02/06/2010 19:45
Są w planach jakieś bluzy typu "zwyczajna"?
Tzn. np. cała szara czy czarna z herbem na sercu lub coś w tym stylu?
Czekam na odp
Odp: więcej gadżetów - 15/06/2010 18:59
Trzeba napisać, aby inni wiedzieli .. Kiedyś juz spotkalem się tutaj na forum, z negatywna opinia działania sklepu internetowego, sam z braku innej opcji zamówiłem kilka towarów. A wiec po ponad miesiącu od przelania kasy zero paczki - co tam konwersacje e-mailowe. Wlepek, czy kalendarza nie ma i być nie bedzie, ale nikt nie raczył wcześniej tego oznajmić, czy zaktualizować stronę. Co tam, jednak dziś napisano do mnie, ze tego tamtego nie ma, ale w zamian dali proporczyk nie kalendarz. Coz tam, że dzień zwłoki chyba nie był by czymś wielkim - proporczyk jest mi zbędny, i różni się cenowo, co do kalendarza.. Dostałem towar, o , który całkowicie nie prosiłem..
Inna sprawą jest nowa bluza, która została zamówiona, opłacona, ale wysłana, to już raczej nie..
Za ponowna przesyłkę nie zamierzam płacic, za błedy trzeba pokutować. Ludzie porywacie sie na handel, wiedząc, ze towaru nie ma a mimo to można go "zakupić", przesyłacie mi cos czego nie chcę, a mimo dogadań itp, i tak jestem ubozszy o czekanie na bluzę.
Nie chodzi mi o pieniądze, bo to złotych kilka, jednak, kto powinien walczyc o swoje ? . Nie w interesie kupującego jest, dopraszanie sie o szybko opłacony, zamówiony towar. Druga strona ma to brać na klate, i sprawic, aby nie wynikła nigdy jakaś lipa. Że mi zależało trudno, wyszło jak zwykle.
Proponuje na necie, zmienić dostępnośc tych towarów, które wyszły Wam z obiegu, bo na chuj ktoś inny ma sie tym stresować. Mejla odpisałem tam jest, czego od Was oczekuje ..
Odp: więcej gadżetów - 18/06/2010 20:23
Czy beda kiedykolwiek w sprzedazy flagi Pogoni? Gdzie sie nie pojedzie do zachodneigo klubu to mozna taka kupic, a u nas niestety sie z flagami nie spotkalem, a szkoda, bo popyt zapewne jest duzy.
Gdyby interesowała mnie piłka, to zostałbym piłką.
Odp: więcej gadżetów - 20/06/2010 18:35
pomysl z krawatami oraz flagami jak najbardziej na +. mam 2 projekty koszulek, zrobione w domowym zaciszu wyslac na maila czy przedstawic tutaj ;>
Odp: więcej gadżetów - 26/06/2010 11:39
Czy jakoś na dniach SKPS ma zamiar wypuścić do sprzedaży nowe t shirty i czapki?
Czy w planach jest wydanie wakacyjnych vlepek?
Odp: więcej gadżetów - 29/06/2010 11:21
co z polówkami ? Bo niewiem czy kupic z klubu czy sie jeszcze wstrzymać, bo jakby nie patrzeć to lato juz pełną para
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.