Odp: więcej gadżetów - 17/04/2010 22:52
I dla poszczególnych grup wiekowych Moją uwagę przyciągnął też profesjonalny węzeł, ciekawe czy do szalika dołączona jest instrukcja wiązania.
Odp: więcej gadżetów - 22/04/2010 22:59
Dokładnie roku wydania nie znam ale myślę że gdzieś tak między 97-98 jak sporo szali w tamtych czasach wychodziły w różnych odcieniach i twój np. jest jaśniejszy, natomiast mój o wiele ciemniejszy...
...tak apropos obydwa posty można przenieść do "nasze szale"
Odp: więcej gadżetów - 12/05/2010 14:23
Oficjalka chyba wycofała ze sprzedaży dlatego brakuje mi zawieszek zapachowych Pogoni Szczecin dla zmotoryzowanych, fajnie by było zobaczyć je u Was
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Odp: więcej gadżetów - 16/05/2010 20:55
Czy dostanę gdzieś naszą flagę na maszt? Daaaawno temu kupiłem w Stargardzie, ale jest już niestety postrzępiona, wyblakła i jakoś zróżowiała...
Czy są na stanie w sklepikach z pamiątkami?. Sprawa jest tej wagi iż znajomi z Warszawy prosili mnie aby zakupić im te gadżety i przekazać w Bydgoszczy na finale. A teraz nie ma mnie w Szczecinie i musze sam wysłać znajomych. Jakby ktoś miał jakieś info na ten temat byłbym wdzięczny.
o stanie gadżetów z Fan Shopu nikt Ci tu nie powie, no chyba, ze Twinky Pinki powróci do akcji(po prostu nikt nie posiada takich informacji, jednak możesz do nich zadzwonić Tel. 091 487 22 32).
co do gadżętów z portowcy.org to niech ktoś kompetentny się wypowie czy są na stanie.
I jeszcze jedno gdzie jest siedziba SKPS w budynku nie daleko kas czy tam gdzie jest trybyna Vip
bo adres sklepu klubu i adres sklepu SKPS to Karłowicza 28 jak to jest?
siedziba SKPS jest w tym budynku nieopodal kas, przechodzisz przez bramy przy kasach, idziesz w prawo, pokonujesz schodki, wchodzisz do budynku, miniesz gabloty z pamiątkami po prawej stronie, kierujesz się w mały korytarzyk po prawej i pukasz do drzwi
to nie jest koszulka, tylko bluza. Można było kupić wczoraj na stoisku na stadionie kiedy będzie w sklepie internetowym czy punktach sprzedaży SKPS to nie wiem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.