Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Berni_MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7249 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/07/2005 21:02

Davido napisał:  
Do Kamil 91:

Co Ty Pierdolisz??! Nie Będzie Żadnego Nowego stadionu i Nie Ma Takiej Potrzeby Narazie.. widać Jaki z ciebie Kibic Nasz Stadion Ma Swoją Historie i Zawsze Bedzie Miał...POGOŃ TO MY..!!!!

Nasz stadion ma historie ale nia ma szatni w stadionie tylnej trybuny i jest stary trzeba sie poświęcić i zbudować nowy a nie potem na badziewiu grać

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
1973
Kibic
Na forum od 7571 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/07/2005 21:47

Kamil91 napisał:  

Davido napisał:  
Do Kamil 91:

Co Ty Pierdolisz??! Nie Będzie Żadnego Nowego stadionu i Nie Ma Takiej Potrzeby Narazie.. widać Jaki z ciebie Kibic Nasz Stadion Ma Swoją Historie i Zawsze Bedzie Miał...POGOŃ TO MY..!!!!

Nasz stadion ma historie ale nia ma szatni w stadionie tylnej trybuny i jest stary trzeba sie poświęcić i zbudować nowy a nie potem na badziewiu grać

Tyle ze do tego "badziewia" jak ty to nazywasz wiele osob ma sentyment i spedzilo pare lat swojego zywota na tym magicznym stadionie,takze czasami rusz chlopaku glowka zanim cos napiszesz.

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7249 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/07/2005 21:51
Przepraszam ale mam na myśli za kilka dziesiąt lat przepraszam jak kogoś uraziłem

Trapen
Kibic
Na forum od 7367 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 22/07/2005 11:53
w sumie ten temat troche stary juz, ale postanowilem poruszyc go jeszcze raz. Wchodze sobie na stronki roznych polskich klubow i patrze z nie dowierzaniem na piekne projekty ich nowoczesnych stadionow. Pokusilem sie poinformowac kumpla o tym. Poprosilem go o ocene calej sytuacji. Oto fragment naszej rozmowy na GG:

ja: kurwa zebys widzial jakie kapitalne projekty maja inne zespoly w lidze na nowoczesne stadiony, kapitalne, podesle Ci pierwszy... Legia: http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=30 . Masz drugi: Lech: http://www.lech.poznan.pl/index.php?action=stadion

on: Legia ma lepszy projekt

ja: poczekaj dalej

ja: Wisla: http://www.wisla.krakow.pl/pages/index.php tylko tutaj wez sobie kliknij i zobacz najnowsza foto relacje. poprawej stronie

ja: Pogońi: http://www.pogononline.pl/galeria.php/stadion/20020829_projekt_zadaszenia

on: co to jest kurwa? to ma byc stadion?w porownaniu z lechem to chuj nie stadion

ja: to z tych czterech ktory Ci sie podoba?

on:czekaj

on: Legia ma najlepszy

ja: tez tak mysle... A co myslisz o naszym projekcie?

on:pogoni te projekty chyba ktos robil na amidze

ja:na amidze, dobre <lol2>
na lechu za duzo jebanstwa jest

on:projekt Pogoń osmieszenie wogle tego na stronie nie powinno byc

ja:nie pamietasz moze jakie jeszcze miasta dostaly organizacje?

on:jaka organizacje he nic niewiem

ja:no euro 2012 :D

on:ale my nie dostaniemy

ja:ale stadiony buduja bo mysla ze dostana
:]

on:brechtam

Dodajac ja tez brechtam :]

ofconcern
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 22/07/2005 22:49
Dla mnie to powinni zbudowac nowy stadion... Wiem wielu bedzie szkoda Zasłuzonego NASZEGO stadionu ale zeby nie wiem ile kasy wyłożyć na obecny obiekt to i tak nigdy nie bedzie nowoczesnym stadionem... A co do sentymentu to wiadomo ze ciezko by było... Ale juz nie raz kluby wznosiły nowe stadiony i kibica jest ciezko ale z czasem to mija i sa dumni z tego ze moga usiąsc i podziwiać jaki piekny i nowoczesny stadion zoudowano... Pisze to z pełną odpowiedzialnoscią ze CIEZKO BY BYŁO SIE PRZESTAWIC NA NOWY OBIEKT WIELU OSOBA ALE TO BY BYŁA KWESTIA CZASU...

Trapen
Kibic
Na forum od 7367 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2005 00:36
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=30

kapitalnie to co sie robi w Warszawie :D

Miasto, NOWY STADION ALE JUZ!

Pit.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 11:24
Ultimatum Antoniego Ptaka

"Jeżeli miasto nie przekaże nam w zarządzanie stadionu, zrezygnuje z prowadzenia klubu - grozi Antoni Ptak. Stadion Pogoni to jeden z najgorszych obiektów w pierwszej lidze. Płyta jest w fatalnym stanie, są tylko dwa boiska, reszte ogromnego terenu porastają chwasty. Zadaszenie mają tylko dwa sektory trybun. Po godzinie 15:00 z kilkunastu zatrudnionych pracowników pozostaje stróż. Na utrzymanie obiektu gmina przeznacza 80tys.zł. miesięcznie. - Za te pieniądze można stworzyć lepsze warunki, wybudować boiska ze sztuczną trawą. W moim ośrodku pod Łodzią o stan czterech boisk dba jeden pracownik - zapewnia Ptak.
Pogoń chce zarządzać obiektem,którego jest jedynym użytkownikiem. Wiązałoby się to z przekazywaniem klubowi przez miasto 960tys.zł rocznie.

źródło: Przegląd Sportowy

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7249 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 11:30
Kurde nie miasto da stadion Pogoni i bedzie dobrze.Jak nie da ta Antoś odejdzie i żegnaj Pogoni :(

Yanek
Kibic
Na forum od 7230 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 11:30

PiteRski napisał:  
Ultimatum Antoniego Ptaka

"Jeżeli miasto nie przekaże nam w zarządzanie stadionu, zrezygnuje z prowadzenia klubu - grozi Antoni Ptak. Stadion Pogoni to jeden z najgorszych obiektów w pierwszej lidze. Płyta jest w fatalnym stanie, są tylko dwa boiska, reszte ogromnego terenu porastają chwasty. Zadaszenie mają tylko dwa sektory trybun. Po godzinie 15:00 z kilkunastu zatrudnionych pracowników pozostaje stróż. Na utrzymanie obiektu gmina przeznacza 80tys.zł. miesięcznie. - Za te pieniądze można stworzyć lepsze warunki, wybudować boiska ze sztuczną trawą. W moim ośrodku pod Łodzią o stan czterech boisk dba jeden pracownik - zapewnia Ptak.
Pogoń chce zarządzać obiektem,którego jest jedynym użytkownikiem. Wiązałoby się to z przekazywaniem klubowi przez miasto 960tys.zł rocznie.

źródło: Przegląd Sportowy

mam nadzieje ze to tylko jakas zwykla plota...Ale jesli nie, to mysle ze szantaz nie jest dobra forma dosjca do porozumienia z wladzami Szczecina P.Antoni...

muniek
Kibic
Na forum od 8088 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 11:34
Kolejne pieprzenie. Inna sprawa ze Antos tym razem ma racje. Kupa forsy a stadion zamiania sie w ruine.

Kto nie pije ten donosi....
manisz
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 12:45
MOZE WRESZCIE DOCENICIE TO ZE TEN CZLOWIEK SIE STARA I CHCIALBY ZROBIC LADNY STADION I NA DODATEK ZROBIC NA TYM BIZNES ZEBY WPAKOWAC WIECEJ W POGON. DOCENCIE TO I NIE MOWCIE ZE JEST TAKI OWAKI BO FACET NAPRAWDE SIE STARA I CHCE JAK NAJLEPIEJ. MIASTO NAM NIE ZROBI STADIONU, DLATEGO ANTOS SIE ZA TO WZIAL

kaktus
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 13:02

maniek^^ napisał:  
MOZE WRESZCIE DOCENICIE TO ZE TEN CZLOWIEK SIE STARA I CHCIALBY ZROBIC LADNY STADION I NA DODATEK ZROBIC NA TYM BIZNES ZEBY WPAKOWAC WIECEJ W POGON. DOCENCIE TO I NIE MOWCIE ZE JEST TAKI OWAKI BO FACET NAPRAWDE SIE STARA I CHCE JAK NAJLEPIEJ. MIASTO NAM NIE ZROBI STADIONU, DLATEGO ANTOS SIE ZA TO WZIAL

bez przesady nowego nam nie zrobi ale zrobi z ta kasa co miasto przeznacza na stadion yto on znia zrobi wiecej !! Antek szacunek :)

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7537 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 15:18
niestety co prawda to prawda Antek tym razem ma racje miasto daje a efektow niewidac prawda jest taka ze debile zarzadzaja pieniedzmi !!! !!! !!!

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Pir@t
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 17:37
na Pogoń.v.pl znalazłem taki oto komentarz

Stadion musi pozostac miejski. Jesli Panu Ptakowi naprawde sie tu nie podoba to po co siedzi? Bo na Pogoni nie zle sie zarabia. Niech Pan sie pochwali Panie antoni ile zarobil Pan na sprzedazy samych biletow. A okaze sie, ze tak naprawde najwiekszym wkladem finansowym w Pogon pochwalic sie moga kibice. Panie Ptak nie gadaj Pan glupstw bo za duzo Pan zarabiasz na Pogoni zeby ot tak to zostawic. A od stadionu to sie Pan odczep. A jak go Pan chcesz to go sobie kup. Tylko nie bedzie Pana stac na taki wydatek. A za darmoche to wie Pan co mozna dostac?
/ Robo /

wiedziałem że w Szczecinie znajdzie sie paru debili ale aż takich sie niespodziewałem;P co gorsze takich komentarzy jest więcej a to mnie doreszty rozwaliło;

Panie Antonii a może jeszcze Jasne Blonia Pan by zabrał pod hipermarket??
/ doradca /

ci ludzie nawet chyba niewiedzą kto zabiera tereny pod hipermarkety;>
ciekawe co zrobi nasz wspaniały prezydent;P pewnie pozdrowi Reganahahaha

Jak by nie było jest bardzo miło:]
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7567 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 17:50
Przekazanie stadionu wiaze sie z pzekazaniem terenow przystadionowych. Watpie zeby miasto teaz je oddalo gdy Bekdas dalej sie o nie sadzi.

Ps. Ptak uzywa dobrych argumentow zeby dostac tereny przystadionowe:)
Poza tym stawianie ultimatum dla mnie nie jest to dobre wyjscie do otrzymania stadionu i terenow wokol niego

Ps2. Cracovia bedzie miala podgrzewana murawe juz na meczu z (L)(27 sierpnia). Wiecej info tutaj
Wszedzie cos robia tylko nie w Szczecinie

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 25 lipca 2005, 17:59 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
tribu
Kibic
Na forum od 7682 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 17:59

Pir@t napisał:  
ciekawe co zrobi nasz wspaniały prezydent;P pewnie pozdrowi Reganahahaha

-ale Regan nie zyje...
-a no tak faktycznie, zapomnialem...

ale to dobry chlopak byl i malo pil;) i duzo dla Polski zrobil:P
kiedys kolezanka mi zagadka trzasnela. to ją troche przerobilem(wersja pierwotna byla o blondynie):
jakie jest ulubione danie UM i naszego el presidente??
odpowiedz dam za jakis czas jak nikt nie zgadnie:]

100% PD
Cz
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 18:24
Dopoki miasto bedzie zarzadzac stadionem wielkich remontow nie ma co sie spodziewac,moze Antek cos by zrobil.Z drugiej strony miasto przekazuje 80 tys zl miesiecznie a nie jest tajemnica ze wiekszosc tej kwoty jak nie cala idzie do kieszeni pracownikow Mosiru ktorzy nic nie robia.

www.sectorshop.net
muniek
Kibic
Na forum od 8088 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 19:52

PogonFan napisał:  
Przekazanie stadionu wiaze sie z pzekazaniem terenow przystadionowych. Watpie zeby miasto teaz je oddalo gdy Bekdas dalej sie o nie sadzi.

Następnie w imieniu Zarządu przemówił jego prezes Krzysztof Waszak, który mówił o konieczności doprowadzenia do finału sprawy przejęcia w zarządzanie stadionu.

To jest fragment relacji z konferencji prasowej ktora odbyla sie dzis na Pogoni. Miasto nie przekaze stadnionu Ptakowi ani Ptak nie chce stadionu na wlasnosc. Ptak chce aby to Pogon zarzadzala stadionen czyli otrzymywala srodki z miasta te ktore obecnie dostaje MOSiR. Nie wiaze sie to z zadnymi terenami. Pogon jako zarzadca dysponowala by kasa i wydawala na utrzymanie obiektu. Osobiscie mysle ze to dobry pomysl zwazywszy stan obiektu przy Twardowskiego. 5 lat temu szczycilismy sie pieknymi plastikowymi krzeselkami jako pierwszy stadion w Polsce calkowicie w nie wyposazony. Dzis jest to ruina oraz widmo ze bedziemy nastepna po Zaglebiu druzyna w I lidze bez licenci na stadion...

Kto nie pije ten donosi....
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7249 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 19:57
Następnie w imieniu Zarządu przemówił jego prezes Krzysztof Waszak, który mówił o konieczności doprowadzenia do finału sprawy przejęcia w zarządzanie stadionu.

To jest fragment relacji z konferencji prasowej ktora odbyla sie dzis na Pogoni. Miasto nie przekaze stadnionu Ptakowi ani Ptak nie chce stadionu na wlasnosc. Ptak chce aby to Pogon zarzadzala stadionen czyli otrzymywala srodki z miasta te ktore obecnie dostaje MOSiR. Nie wiaze sie to z zadnymi terenami. Pogon jako zarzadca dysponowala by kasa i wydawala na utrzymanie obiektu. Osobiscie mysle ze to dobry pomysl zwazywszy stan obiektu przy Twardowskiego. 5 lat temu szczycilismy sie pieknymi plastikowymi krzeselkami jako pierwszy stadion w Polsce calkowicie w nie wyposazony. Dzis jest to ruina oraz widmo ze bedziemy nastepna po Zaglebiu druzyna w I lidze bez licenci na stadion...[/cytat]

Zgadzam się.Trzeba dać stadion w ręce Pogoni.Może zaczną się inwestyje a nie tylko obietnice.To dobry pomysł oby miasto się zgodziło bo jak nie to Ptak odleci...

Trapen
Kibic
Na forum od 7367 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2005 20:57
U nas chyba przez najblizsze 100 lat bedzie zacofanie jak nie dluzej. Niech Ptakowi oddadza stadion... Albo najlepiej wspolnymi silami wybuduja nowy na 35tysiecy!!!

Przy okazji... W poprzednim poscie zamiescilem pare linkow innych klubow z projektami nowych obiektow. Wlasnie odnalazlem kolejny Zaglebia Lubin tym razem:

http://www.zaglebie-lubin.pl/site/stadion/1_b.jpg

Bez kitu ten nasz projekt to jakas kpina jest - tego nie powinno wogole na stronie byc!

Albo w Kielcach: http://stadionk.roxtet.com/img/projekt/s12.jpg

Niech Ci jebani urzednicy cos wymysla bo my z projektami jestesmy do tylu nawet!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005