Dawno ? nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek była taka miazga aby cały stadion zapierdalał kilka minut z całych sił !o to chodziło pokazali¶my się jak przystało na finaliste PP
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 22:09
Powiem tak doping miazga nie wiem czy kiedykolwiek taki był ! PATYK co dzi¶ zrobiłe¶ z pomoc± L. M. to miazga !!! NIE PAMIĘTAM TAKIEGO DOPINGU OD MOICH POCZˇTKÓW NA POGONI ! MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE MŁYNEM BYŁ DZI¦ CAŁY STADION W DRUGIEJ POŁOWIE !!
Sorry za capsa ale to odzwierciedla moje wrażenia ! Uczucia w ostatn ich 15 minutahc nie s± do opisania !
SKPS musicie co¶ zrobić z tym debilem od rakietnic !!! GW itd prezyjebi± sie do nas !
Ku**a, pracujemy na t± zmianę wizerunku kibiców, a znajdzie się taki cieć przez, którego GW znowu ma pretekst do pisania o tym, że stadion to siedlisko zła ... JEBAĆ!
Doping masakra, pod koniec meczu my¶lałem, że nie wyjde z tego cało bo serce odmawiało posłuszeństwa, ale zostałaby satysfakcja że zostawilem jej dla Pogoni.
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 22:22
To co sie dzialo w drugiej polowie na sektorach pod kryta, poprostu miazga ciezko bylo ich rozruszac, ale okolo 60min zaczelo sie szalenstwo! Masakra!! doping poprostu miazga,az sie serce radowalo jak wszyscy stali, spiewali,klaskali... dawno niepamietam takiego szalu, co mlyn zarzucil po chwili wszystkie sektory łapały i bylo niesamowicie dla tych ostatnich 30-40min dopingu i meczu warto bylo tyle czekac! Brawa naleza sie wszystkim!! Dla takich meczy sie zyje! Im blizej konca tym wiekszy doping i zabawa..niesamowite to bylo jak sie widzialo ludzi w wieku emerytalnym i troche mlodszych.. i wszyscy bawili sie jak dzieci, wystarczylo kilka okrzykow i żył caly stadion...piekne
Kurwa, ale aż ciary przechodz±, gdy się to czyta i przypomina. Niby czekało się na ten ostatni gwizdek i upragniony awans, ale przy takiej atmosferze na młynie, to mógłby mecz trwać jeszcze ze dwie godziny, aż gardła zupełnie by¶my zdarli.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.