Ta aura pod koniec meczu, deszczyk, tęcza, słońce - takie chwile zapadaj± w pamięć
Brawa dla gniazdowych - ¶wietnie nakręcali atmosferę, a ostatnie 10 minut to już całkowity odlot
wyobraĽnia wyobraĽni±, ale to kurwa trzeba strzelać w tył głowy takim debilom! Dobrze, że tylko tak się skończyło bo obok przecież było małe dziecko, dziewczyny no i wszyscy inni. Równie dobrze mogło to komu¶ w oko strzelić, a wtedy mniej by ciekawie było... Mam nadzieje, że kurwa zostanie przekopana.
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 21:23
Był taki moment kiedy było zajebiste synchro całego stadionu aż się kurwa cały trz±słem...i te słońce w doliczonym czasie...jakby Pan Florian się u¶miechał z góry...Mecz Kot dawno przy Twardowskiego nie było takich emocji..Pozdro dla wszystkich!!Do Bydgoszczy!!!!!!!!!!
Ale wpierdol ukształtował by na pewno charakter.
Wrócili starzy, niektórzy z dziećmi (by uczyć rzemiosła) a tu taki cyrk
PS.Powiem co¶ od siebie w tej kwestii. Od Małego wychowywano mnie by na mecz nie chodzić bo butelka dostaniesz... czasy się zmieniły... od lat każdego znajomka, rodzinę i chuj wie kogo zapewniałem, że to nie te czasy, że butelka dostaniesz...no fakt nie te czasy.. teraz napierdala się z rakietnic
Osobi¶cie mnie to nie zraża (choć wiadome, ze strach o dziecko zawsze będzie) ale jak mamy innych namawiać by kultowali nasze tradycje... kurwac jak może być normalnie
TO MOJA OSOBISTA OPINIA koniec kropka
OOOOOOOOOOOO data obecno¶ci na forum.... LEGIA WARSZAWA 1916
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 4 maja 2010, 21:36 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 21:38
Doping-wyjebany.o to chodzilo.gniazdowi zajebiscie sie spisali zreszta ogolnie kazdy na mlynie zapierdalal !! marzy mi sie zeby bylo tak na kazdym meczu
sytuacja z rakietnic±-co za kurwa debil jebany...nie umie-nie dotyka takich rzeczy kurwa mogl ktos w glowe dostac wtedy byl by problem ;/ TRZYMAJ SIE !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.