Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/06/2005 21:14
A Gdzie tam nowy stadion po co wogóle:O??! inna sprawa jak by Pogoń było na 1 miejscu w tabeli i wyprzedzała drugą drużyne o 25 pkt i byś mygrali w europejskich rozgrywkachale to nie realane jak narazie Po 2 nie bede zapierldalał prawie na słoneczne na lotnisko na mecz jak by miał tam powstać stadion nowy:O:O..!!!REOMNT I KONIEC KROPKA
Co? Ty Pogon Szczecin nazywasz klub bez tradycji?? Czlowieku wez sie powies a nie wal takie teksty
Pogoń Szczecin miała tradycję i zawsze będę ją pamiętał ale ptakowy klubik powstał bodajże w 1995 roku i największym wydarzeniem w jego historii jest zmiana nazwy i próba podszycia się pod Pogoń...no ale pewnie masz 15 lat i jesteś ptakofanem więc nawet się nie dziwię, że nie masz o tym pojęcia
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/06/2005 22:08
Patrzac na Polskie realia to tylko remont jest w miare mozliwy do zrealizowania.
W Warszawie nie moga wybudowac nowego stadionu od wielu wielu lat a co dopiero w Sznie.
Polska to nie Niemcy czy Francja ze nowy stadion moga wybudowac w rok czy dwa
u nas zawsze jest 3x wolniej i drozej niz w innych krajach..
Nie tylko z budowa stadionu..
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/06/2005 22:29
A mi sie marzy taki 'Allianz Arena' w Szczecinie
Nie no przesadzam ale Szczecin powinien miec stadion tak na 30-35tys. Nie koniecznie w Dabiu. Wedlug mnie mogliby przebudowac calkowicie obecny stadion (nawet w razie potrzeby go wyburzyc).
Ale obawiam sie, ze jakbysmy dostali kase na modernizacje obecnego stadionu to skonczyloby sie na tym, ze dobudowaliby kawalek 'dachu' i pieniadze tajemniczo zniknelyby w magistarcie...
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Dla mnie najlepszym rozwiazaniem byloby wybudowanie nowego stadionu na 40tys osob z wszytskimi "bajerami" i zostawienie Stadionu Floriana dla mlodych ... Wiem ze tak nigdy nei bedzie .. neistety ...
Dla mnie najlepszym rozwiazaniem byloby wybudowanie nowego stadionu na 40tys osob z wszytskimi "bajerami" i zostawienie Stadionu Floriana dla mlodych ... Wiem ze tak nigdy nei bedzie .. neistety ...
Tak to bylaby najlepsza opcja, ale nierealna:/ nie w naszym miescie i przy naszych 'urzednikach'://
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.