Ale on jeszcze nie jest w wieku emerytalnym. On ma ledwie 28 lat. Jeśli teraz zniknie z pola widzenia, nie zaliczy minut na boisku to myślisz, że po nich trafi do lepszej drużyny ? że zarobki mu się znacząco nie obniżą ? Tam jest nikim, niewypałem, przynajmniej tak to wygląda (chodzi o ważność zawodnika) więc nieporównywalnie mniejsza rola, do tej z Pogoni. Raczej nie przedłużą z nim kontraktu. Dlatego jestem ciekawy czy dalej uważa, że zrobił świetny interes. Przypominam, że mu się marzyła niemiecka liga. Wątpię żeby pobyt w Rosji urealnił te marzenie. Ale w końcu dostał to czego chciał, czego się domagał więc pretensje tylko do siebie może mieć.
"PogonOnline.pl
1 godz. ·
Po zwolnieniu z Pogoni Dariusz Wdowczyk znalazł pracę w... TVP. Były szkoleniowiec Dumy Pomorza jest ekspertem w studiu przed Ligą Mistrzów."
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 16/12/2014 00:58
Grosicki ma także dość jasną wizję tego, jak jego kariera będzie przebiegać w kolejnych latach. - Na pewno chcę dalej grać za granicą - stwierdził stanowczo. - Na pewno również wiem, że karierę chcę skończyć w Pogoni. W Jagiellonii też chciałbym jeszcze pograć - zakończył z uśmiechem.
Nie wyklucza powrotu xD Jak go nie będą chcieli to nie będzie miał wyboru ...
A poza tym jak wróci to powinien nauczyć się pokory bo jak wyjeżdżał to w wywiadach twierdził, że w Szczecinie się nie rozwijał i stał w miejscu i cieszy się z wyjazdu. Dostał szansę i na tą chwilę ją zmarnował. Więc gdzie ten jego potencjał który się niby marnował w Szczecinie ?
Po wywiadach samych piłkarzy, żalach wylewanych przez ich rodziny, mam wrażenie, że wielu takich piłkarzy mamy w drużynie (np. Matynia, Kapelusz ), którym się wydaje, że się marnują w Szczecinie ...
Na prezentacji Bąk miał minę jakby był zsyłany na wygnanie ale w sumie nie ma co się dziwić. Mam nadzieje, ze ogarnie się tam i pójdzie w ślady Łukasza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.