Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Nie wiem czy to przez te dragi tak sie dopierdalasz w większości tematów do Krzystka, ale cytowanym tekstem grubo przegiales.
Nie ma to jak powyzywac kogoś w internecie od frajerów, brawo dla Ciebie...
Jak POGOŃ awansuje do 2ligi (od góry, a nie z nazwy) to stadion się zapełni.
A jak bedą sukcesy to bedą i kibice, smutne ale prawdziwe.
dużym + nowego stadionu w Szczecinie jest to, że reprezentacja bedzie mogła rozgrywać na nim mecze o punkty
zgroza-haha...a mówiło sie o ich obniżeniu...proponuje pod 360 v podłączyć i po problemie...no i może fose tak na 5 mi szerokości o 8 m głębokosci dla pewności
Po incydencie, do którego doszło po meczu Pogoni z Darzborem Szczecinek, rozważana jest możliwość ponownego założenia zasieków oddzielających trybuny od boiska.
Po ostatnim gwizdku sędziego, kilkunastu kibiców przeskoczyło przez płot manifestując swoją radość na płycie boiska. - Takie sytuacje są niedopuszczalne i Pogoń będzie robić wszystko, aby do podobnych zdarzeń nie doszło. Drut kolczasty to jednak ostateczność - podkreśla Mariusz Kotkowski, dyrektor klubu.
W wyniku naruszenia porządku przez kibiców po meczu z Darzborem, Pogoń musi zapłacić karę w wysokości 1500 złotych.
Radio Szczecin
zgroza-haha...a mówiło sie o ich obniżeniu...proponuje pod 360 v podłączyć i po problemie...no i może fose tak na 5 mi szerokości o 8 m głębokosci dla pewności
Po incydencie, do którego doszło po meczu Pogoni z Darzborem Szczecinek, rozważana jest możliwość ponownego założenia zasieków oddzielających trybuny od boiska.
Po ostatnim gwizdku sędziego, kilkunastu kibiców przeskoczyło przez płot manifestując swoją radość na płycie boiska. - Takie sytuacje są niedopuszczalne i Pogoń będzie robić wszystko, aby do podobnych zdarzeń nie doszło. Drut kolczasty to jednak ostateczność - podkreśla Mariusz Kotkowski, dyrektor klubu.
W wyniku naruszenia porządku przez kibiców po meczu z Darzborem, Pogoń musi zapłacić karę w wysokości 1500 złotych.
Radio Szczecin
Nie wiem czy to przez te dragi tak sie dopierdalasz w większości tematów do Krzystka, ale cytowanym tekstem grubo przegiales.
Nie ma to jak powyzywac kogoś w internecie od frajerów, brawo dla Ciebie...
No i co że np.wole "ćpać",może jeszcze powiesz że mam się sie Ciebie bać?
Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Jak chcesz to cpaj, jak chcesz to się bój, jak chcesz to wyzywaj w internecie od frajerów...to tylko świadczy o Tobie.
Więcej na ten temat pisac nie będę.
Taką osobą jest właśnie Prezydent Krzystek który tak na marginesie wywodzi się z żydowskiej partii politycznej.Ten człowiek zrobił Ciebie w chuja a Ty jeszcze go bronisz więc może zastanów się kim Ty jesteś?I odpowiedz sobie na zajebiście ważne pytanie czy stadion będzie czy była to tylko kolejna obietnica wyborcza na która Ty sie dałeś nabrać.I jeszcze na zakończenie,sprawdz sobie jak kto jak głosował za przyjęciem budżetu na kolejne lata,może wtedy wyciagniesz wnioski i pewne rzeczy lub ludzi zaczniesz nazywać po imieniu.
Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Jak chcesz to cpaj, jak chcesz to się bój, jak chcesz to wyzywaj w internecie od frajerów...to tylko świadczy o Tobie.
Więcej na ten temat pisac nie będę.
Taką osobą jest właśnie Prezydent Krzystek który tak na marginesie wywodzi się z żydowskiej partii politycznej.Ten człowiek zrobił Ciebie w chuja a Ty jeszcze go bronisz więc może zastanów się kim Ty jesteś?I odpowiedz sobie na zajebiście ważne pytanie czy stadion będzie czy była to tylko kolejna obietnica wyborcza na która Ty sie dałeś nabrać.I jeszcze na zakończenie,sprawdz sobie jak kto jak głosował za przyjęciem budżetu na kolejne lata,może wtedy wyciagniesz wnioski i pewne rzeczy lub ludzi zaczniesz nazywać po imieniu.
Przestań jarać koleś...Wyzwij jeszcze od masonów bo tego zabraklo w twojej wypowiedzi..
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 01/10/2014 18:16
"Wybory za pasem i choć w tegorocznej kampanii kandydaci bardzo ostrożnie bądź wcale nie używają karty nowego stadionu to wciąż mam nadzieję, że ktoś jednak zaskoczy nas jeszcze asem z rękawa. Ja na pewno nie będę Wam obiecywał wymarzonego stadionu… po prostu Wam go pokażę!"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.